Am fost ieri la targ sa vad ce mai gasesc interesant, am gasit destul de putine lucruri noi interesante, dar mi-a placut oricum sa vad atatea femei insarcinate si atatia copilasi veniti cu parintii.
Am constatat cat de diferit privesc fiecare stand acum fata de momentul cand eram insarcinata si am fost la targ. Pentru o femeie insarcinata este greu de delimitat ce este util si ce este doar un moft, ce pret este cel corect si ce va fi necesar dupa nastere cu adevarat. De aceea le sfatuiesc pe toate viitoarele mamici sa foloseasca aceste targuri ca sursa de informare, dar apoi sa faca alegerile de cumparaturi doar dupa ce au studiat si alte oferte pe internet si eventual s-au consultat cu alti parinti despre lista de lucruri necesare.
Iata cateva lucruri interesante descoperite la targ, standuri care mi-au placut, cu oferte pe care vreau sa le urmaresc in perioada urmatoare.
Little Learners (littlelearners.ro) este o gradinita cu predare in limba engleza, despre care stiam de mai mult timp, dar a carei oferta abia acum am apucat sa o studiez in detaliu. Au oferte pentru copii intre 1 si 5 ani, cu program de la 8 la 18, situata in sectorul 2, pe strada Ion Maiorescu. Pe langa oferta de gradinita au un daycare de weekend pentru copii de peste un an, unde puteti lasa copilul pentru o anumita perioada de timp. Mi s-a parut interesant, o alternativa buna atunci cand nu avem cu cine sa il lasam pe bebe si trebuie sa rezolvam vreo treaba.
Fabrix Studio (fabrix.ro) este un magazin online de materiale textile pe care l-am descoperit pe Facebook si care la targ a venit cu cateva modele de materiale, care mi s-au parut de calitate si frumos decorate. Le voi urmari site-ul si mi-ar placea sa cumpar cateva materiale ca sa fac pentru bebe cateva lucrusoare.
Am aflat la targ despre un software educational nou, numit Webee, la stand aveau chiar demonstratii despre cum functioneaza si locul atragea destul de multi vizitatori pentru ca joculetele aratau chiar bine. Se vor lansa saptamanile urmatoare, ma voi interesa atunci cat de buna este oferta lor, deocamdata pare ceva interesant.
Un alt lucru care mi-a placut la targ au fost papioanele facute de Fairies’ Touch, pe care le vazusem pe Facebook si care arata la fel de bine in realitate. In ansamblu a fost o alegere buna sa mergem la targ, ne-am bucurat de invitatia primita de la 9luni si am admirat multe lucrusoare frumoase.

2 thoughts on “Idei dupa Baby Expo

 • 24/06/2015 at 4:32 am
  Permalink

  Exista totuși un inconvenient major. Gradinita "Little Learners" nu are sistem video de supraveghere în timp real. Pentru o gradinita cu pretenții este un minus.

  Reply
  • 25/06/2015 at 2:18 pm
   Permalink

   Nu stiam ca nu au sistem video. Dar am observat ca tot mai multe gradinite nu au sisteme de supraveghere, din diverse motive pe care niciodata nu le-am inteles pe deplin.

   Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: