Inspirata de postarea de aici m-am gandit sa scriu despre un subiect care ma preocupa de ceva timp: lectiile de inot pentru bebelusi, asa numitele baby spa. Mi-am dorit sa il duc pe Bebe inca de la 4 luni la piscina, dar iata ca a trecut inca o luna fara vreo actiune concreta din partea noastra.
Am decis ca macar sa incep etapa de documentare, sa vad ce oferte gasesc pe internet si sa selectez cateva pe care sa le vizitez si sa pot alege cel mai bun loc. Iata cele doua piscine pentru bebelusi despre care am aflat. Daca aveti completari le astept cu drag.

1. Baby Spa
♥ Ce ofera: cursuri de inot pentru trei grupe de varsta: 0-4 luni, 4 luni – 4 ani, peste 4 ani
♥ Program: aici
♥ Preturi: Sunt multe pachete cu servicii diferite, toate preturile le gasiti aici.
Pe noi ne-ar interesa sedintele de inot de 30 minute: abonament 1 luna = 480 lei, abonament 3 luni = 1.200 lei.
♥ Adresa: str. Pelinului nr. 16, sector 3
♥ Parerea mea: Locatia este destul de buna pentru noi. Trebuie sa aflam care sunt documentele medicale necesare pentru inscriere. Se poatee merge la o sedinta gratuita, probabil ne vom duce sa testam piscina de acolo.

2. Acvatic Bebe Club
♥ Ce ofera: cursuri de inot pentru 4 grupe de varste: 4-18 luni, 18 luni-3 ani, 3-5 ani, peste 5 ani
♥ Program: Se fac programari dupa preferintele parintilor, preturile difera dimineata fata de dupa-amiaza.
♥ Preturi: Pentru grupa 4-18 luni abonamentele au preturi de 120 euro (o luna, dimineata), 140 euro (o luna, dupa-amiaza), 330 euro (3 luni, dimineata) si 390 euro (3 luni, dupa-amiaza). Toate preturile le gasiti aici, la fiecare grupa disponibila.
♥ Adresa: str. Delea Noua nr. 15, sector 3
♥ Documente necesare: avizul medicului pediatru, aviz epidemiologic, copie dupa carnetul de vaccinari, sumar de urina, examen cuproparazitologic
♥ Parerea mea: Locatia este destul de buna. Avem reducere oferita de abonamentul de nastere de la Sanador, deci probabil vom testa locul.

 

sursa foto
Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: