De astazi in parcul Cismigiu s-a deschis targul de Paste, compus din cabane de lemn cu producatori locali care vand multe lucruri interesante. Targul se numeste “Traditii si flori de sarbatori” si l-am vizitat de doua ori intr-o zi, o data cu Bebe si o data toti trei.
Am testat multe produse si mi-au placut: sarmale cu mamaliga din Maramures, pasca din Botosani, carnati picanti, porumb fiert si ciocolata de casa. Pe langa dulciuri si mancare de care am profitat din plin am admirat produsele handmade facute de oameni talentati.
Targul este deschis in perioada 11-21 aprilie si va recomand sa il vizitati, puteti combina o plimbare prin parc cu cumparaturi pentru masa de Paste si pentru cadourile oferite celor dragi. Sunt convinsa ca produsele produse in tara noastra sunt o alternativa mult mai buna decat lucrurile gasite in supermaketuri si merita sa ii sustinem. Cred ca vom merge de mai multe ori acolo, mai ales ca vreau sa cumparam cozonac Bujor, preferatul nostru si poate sa alegem cadouri pentru familie, am admirat cateva lucruri frumoase pe la standuri.
As fi vrut sa fac poze cu standurile pline, dar astazi nu am apucat, am doar poza facuta ieri cand se pregateau de deschidere. Daca ajungeti acolo va doresc spor la cumparaturi, sa gasiti multe lucruri care sa va placa.

Cabanele pregatite de targ

One thought on “Traditii si flori de sarbatori

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: