Va invit cu drag sa cititi aceste 8 citate despre ce inseamna sa fii parinte, sunt sigura ca va veti regasi in ele. Dragostea de mama este un sentiment unic si coplesitor, iar de multe ori sunt uimita de iubirea aceasta minunata pe care o descopar mereu in sufletul meu din momentul in care bebe a aparut in viata mea. Lectura placuta! 🙂

“In timp ce noi incercam sa ne invatam copiii totul despre viata, copiii nostri ne invata ce inseamna viata cu adevarat.”

“Sunt doua daruri pe care ar trebui sa le oferim copiilor nostri: radacini si aripi.”

“Sa fii mama inseamna sa iti descoperi puteri pe care nu stiai ca le ai si sa te confrunti cu frici care nu stiai ca exista.”

“Vor fi atat de multe momente cand vei simti ca ai gresit, dar in ochii, inima si mintea copilului tau TU ESTI O SUPERMAMA.”

“Tu vei fi primul lui pupic, prima lui dragoste, primul lui prieten. Tu esti mama lui si el este intreaga ta lume. El este micul tau baietel.”

“Sa fii mama este o alegere pe care o faci in fiecare zi de a pune fericirea si multumirea altcuiva inaintea celei proprii, sa inveti lectii grele, sa faci lucrul corect (chiar si atunci cand nu esti sigura care este acesta) si sa te ierti tot mereu pentru ca faci totul gresit.”

“Sa fii parinte inseamna sa iti iubesti copilul mai mult decat te-ai iubit vreodata pe tine.”

sursa citatelor : Pinterest

 

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: