Sambata vom merge la o lectie demo gratuita, ca sa ne distram putin si sa invatam prin joaca. Bebe este mereu bucuros sa descopere lucruri noi, iar eu imi doresc sa aflu multe metode de a-i stimula inteligenta si creativitatea.
Pentru ca noua ne-a placut mult initiativa lectiilor gratuite si cred ca le este utila multor mamici va invit si pe voi sa va inscrieti si sa descoperiti daca aceste cursuri vi se potrivesc. Veti gasi variante de cursuri pentru bebelusi (de la 6 luni), dar si pentru copii mai maricei (pana la 5 ani). Cursurile sunt organizate de Funny Land, iar descrierea lor pe larg o gasiti aici, ca sa stiti care vi se potriveste mai bine.
Pentru inscrieri trebuie doar sa trimiteti un email la oana@funny-land.ro, sa spuneti la ce curs doriti sa participati si cand ati dori sa mergeti. Funny Land are program de la 8:30 la 20, de luni pana sambata, deci veti gasi sigur un interval cand sa puteti ajunge.
Daca mergeti acolo sambata cu atat mai bine, mi-ar placea sa vad muuulti copii si parinti la cursuri, sunt gratuite si este un prilej perfect de a cunoaste noi activitati. Oferta este valabila doar in luna iunie, deci spor la inscrieri.

One thought on “Lectii demo gratuite pentru copii si parinti – cum te poti inscrie

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: