Maine va avea loc un eveniment gratuit pentru copii si parinti, organizat de Sarida Kids Club, despre care va invit sa aflati mai multe in continuare. Se numeste Ziua Portilor Deschise Sarida Family Club si se va desfasura de la ora 10 la sediul lor de pe str. Crisul Alb din sectorul 4, unde organizatorii va asteapta cu multe surprize si distractie pentru toti participantii.
Programul va include teatru, un spectacol de magie si multe ateliere creative, toate oferite gratuite pentru ca participantii sa poata descoperi toate activitatile centrului.
Veti gasi acolo multe bunatati pentru copii: popcorn, vata de zahar si cupcakes, iar locul va fi plin de jucarii si baloane colorate. Pentru a participa la atelierele gratuite trebuie sa va inscrieti, ca sa va fie rezervat locul. Inscrierile se pot face la telefon 0726528844 si pe email la saridaclub@yahoo.com. Evenimentul se va incheia cu o petrecere pentru copii, iar participantii pot castiga premii la tombola de maine.


Atunci cand am aflat de eveniment am citit cate ceva despre Sarida Club, un club pentru copii despre care nu stiam prea multe, sa aflu ce servicii ofera si iata doar cateva dintre ele: cursuri de dans pentru copii, cursuri de limba engleza si ateliere pentru copii pe diferite teme. De asemenea la ei se pot organiza petreceri pentru copii, au o oferta cu tot felul de modalitati de a petrece, in spatiul amenajat pentru sarbatorit si invitatii lui.
Ziua Portilor Deschise este un prilej bun de a merge acolo, sa va distrati si sa aflati mai multe despre acest club. Ca sa vedeti ce activitati se desfasoara acolo va invit sa ii cunoasteti pe pagina lor de Facebook, aici, unde veti gasi imagini surprinse in club la diferite evenimente. Tot acolo veti afla despre ofertele lor, poate gasiti ceva care sa vi se potriveasca.
Evenimentul de maine este gratuit, deci puteti profita de o zi distractiva, iar copiii vor petrece cateva ore pline joaca si voie buna. Distractie placuta!

advertorial in campania Sarida Kids Club si Blogawards

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: