Pe 20 septembrie Bucurestiul implineste 555 de ani, motiv de sarbatoare pentru tot orasul. Daca vreti sa participati la evenimentele din aceasta perioada va prezint cu drag unele dintre ele, ca sa aveti de unde alege. Spor la distractie!
Targul Bucurestiului se va desfasura in parcul Cismigiu de vineri pana duminica, vor fi multe produse de vanzare, spatiu depetrecut timpul in natura si cateva spectacole:
– parada costumelor de epoca, sambata de  la ora 15
– spectacol  de magie Teo Magic Show, sambata dupa parada
– bataia cu flori, sambata ora 18
– duminica vor fi programate multe concerte pe scena din parc.
Hanul Gabroveni se deschide dupa renovare si il puteti vizita pe 20 si 21 septembrie intre orele 10 si 20, ca sa admirati noul lui aspect.
Piata Constitutiei va fi locul concertelor, iar sambata de la ora 20 multi artisti romani vor concerta acolo. Tot din piata veti putea admira spectacolul iMapp, de la ora 23, un eveniment grandios care va proiecta pe cladirea Parlamentului un spectacol multimedia interesant.
Ring de dans in Centrul Vechi este un proiect care isi propune sa ne atraga de vineri pana duminica, intre 17 si 23, la intersectia dintre Lipscani si Eugen Carada.
Park(ing) Day se va desfasura tot in centrul vechi, vineri, cand spatiul din spatele Bancii Nationale va fi acoperit cu un gazon pe care se vor desfasura ateliere pentru copii si multe alte activitati.
Palatul Mogosoaia va prezenta simbolurile orasului, in cadrul unor activitati care vor cuprinde ateliere pentru copii, concursuri, cursuri si multe altele.
Despre toate aceste evenimente puteti afla detalii pe site-ul ARCUB (aici), unde veti gasi multe alte posibilitati de a petrece acest weekend de sarbatoare in oras.

 

One thought on “Cum sarbatorim Bucurestiul

  • 20/09/2014 at 10:06 pm
    Permalink

    La multi ani BUCURESTI! frumos program! pacat ca sunt atât de departe! 🙂
    te pup. Un weekend minunat sa aveti!

    Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: