In aceasta seara am lansat un mini dar pe pagina de Facebook a blogului si va invit cu drag sa va inscrieti, daca vreti sa castigati un moment de rasfat.
Este vorba de un masaj la salonul Yummy Mummy din Bucuresti, un salon inedit dedicat mamicilor. Am vorbit cu mai multe mamici care au trecut pragul salonului si toate mi-au povestit lucruri bune despre acest loc, asa ca sunt nerabdatoare sa aflu cine va fi norocoasa ca se va bucura de masaj.
Iata pe scurt prezentarea salonului.

Ca mama, poate fi foarte greu sa gasesti timp pentru tine. Sa ai grija de copii este pana la urma o ocupatie mai mult decat full time, in ciuda zicalei “stai acasa cu copiii”. Aici la Salonul Yummy Mummy incercam sa iti facem viata un pic mai usoara, scapandu-te de stresul unei vizite la salon cand ai copiii dupa tine sau gasirea unei persoane sa stea cu ei.
La noi in salon veti gasi persoane certificate in ingrijirea copilului si in acordarea de prim-ajutor, jucarii potrivite chiar si pentru copii foarte mici, carti si dvd-uri pentru copii mai mari, spatiu de alaptat si de schimbat copilul, scoica pentru copiii care vor sa traga un pui de somn cat mamica se rasfata.
Pe langa tratamentele clasice gasite in orice salon, am venit cu solutii speciale pentru situatiile cu care se confrunta o femeie insarcinata sau o proaspata mamica.

(sursa: yummymummy.ro)
Inscrierea se face pe pagina de Facebook, gasiti postarea mai jos. Va astept cu drag!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

 

Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: