M-am bucurat mult sa citesc mesajele si comentariile voastre despre cartea Alethei Solter, despre care am scris aici. Este dificil sa facem fata lacrimilor si crizelor de furie ale celor mici, dar sfaturile din carte pot fi utile, mai ales pentru a intelege cauza acestora.
Asa cum am mai scris, desi am gasit in carte cateva idei in care nu m-am regasit, sunt lucruri care mi-au fost de un real folos. Sper ca aceasta carte pe care o voi trimite mai departe catre una dintre voi sa fie citita cu drag si sa contribuie macar putin la gestionarea mai usoara a lacrimilor si crizelor de furie.
Iata lista de mame care s-au inscris, va multumesc tuturor pentru participare:
1. inastase
2. Elena Serban
3. Clementina Cochina
4. Ada H
5. Felicia
6. Catalina Ioan
7. Emilia Mirea
8. Raluca Rusu
9. Elena Ichim
10. Pam Pam
11. Daniela Preotesescu
12. Ioana Marcu
13. Nicoleta Buzurin
14. Luminita Malanca
15. Raluca Satalan
16. Mihaela Popescu
17. Brindusa Olteanu
18. Irina Damian.

Iar mama catre care va merge cartea mea calatoare este…

…. Catalina Ioan! Se pare ca numarul 6 a fost norocos chiar astazi, pe 6 decembrie. Ma bucur ca aceasta carte va merge la Catalina, am cunoscut-o in timpul tururilor cu Pas Pitic, este mama Sarei, o fetita tare dragalasa.
Catalina, te rog sa imi lasi un mesaj si sa imi spui cum vrei sa facem sa iti dau cartea, eventual ti-o trimit prin curier daca nu reusim sa ne intalnim personal.
Mai am undeva in draft un alt articol inspirat din cartea Alethei, despre problemele aparute cu copiii de peste un an, sper sa reusesc sa il termin curand si lucrurile utile scrise de autoare sa ajunga la cat mai multe mame.
Va doresc tuturor o zi frumoasa si sper ca Mosul a fost darnic cu voi si toti cei dragi voua!

 

2 thoughts on “Iar cartea calatoare merge la…

  • 06/12/2014 at 4:19 pm
    Permalink

    felicitari câstigatoarei! felicitari tie pentru frumoasa initiativa!
    un weekend plin de bucurii! ♥

    Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: