Am gasit aceste ganduri acum cateva zile si vi le impartasesc astazi, ca un altfel de urare la inceput de an.

“Sper ca in acest an sa faci greseli.
Pentru ca daca faci greseli inseamna ca faci lucruri noi, incerci lucruri noi, inveti, traiesti, iti depasesti limitele, te schimbi, schimbi lumea. Faci lucruri pe care nu le-ai mai facut inainte si mai important faci ceva.
Asa ca aceasta este urarea mea pentru tine si pentru noi toti si urarea mea pentru mine. Fa noi greseli. Fa greseli glorioase, uimitoare. Fa greseli pe care nimeni nu le-a mai facut inainte. Nu ramane pe loc, nu te opri, nu te ingrijora ca un lucru nu este suficient de bun  sau ca nu este perfect, indiferent despre ce este vorba: arta, dragoste, munca, familie sau viata.
Indiferent ce lucru iti este frica sa il faci, fa-l.
Fa propriile greseli, anul acesta si intotdeauna.” (Neil Gaiman)

2 thoughts on “O altfel de urare pentru noul an

 • 03/01/2015 at 9:57 am
  Permalink

  🙂 ideal ar fi sa încercam mereu ceva nou si sa nu se soldeze cu greseli… Însa îndemnul de a lua viata în piept fara teama este absolut bun! Sa faci lucruri noi, sa incerci lucruri noi, sa inveti, sa iti depasesti limitele, sa te schimbi si sa-ti doresti sa schimbi lumea, având însa permanent doar gânduri pozitive si respect pentru cei din jur, acesta este cel mai bun plan pentru 2015! Multumim draga Raluca!

  Reply
  • 06/01/2015 at 8:47 am
   Permalink

   Ce frumos ai scris! 🙂
   Mie mi-a prins tare bine sa gasesc acest citat al lui Neil Gaiman, pentru ca acum ceva timp vorbeam cu cativa prieteni despre teama de esec si felul cum ea ne impiedica uneori sa facem ce ne dorim. De asta cred ca daca ne-ar fi mai putin frica de greseli am avea curajul de a face mai multe lucruri noi.
   Sa ai un an minunat!

   Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: