Tocmai am primit confirmarea de participare la Social Media Summit si ma bucur sa pot lua parte la eveniment, mai ales ca temele dezbatute sunt de un real interes pentru mine.
Iata cateva aspecte care mi-au atras atentia in program:
– in prima parte se va vorbi despre puterea social media, despre felul cum aceasta a fost un motor al schimbarii in 2014 si despre modul in care va arata noul an in mediul online.
– in a doua parte vom descoperi mai multe studii interesante despre bloggerii cei mai cautati, agentiile care au lucrat mai mult cu bloggerii si situatia de ansamblu a blogosferei.
– ultima parte este focusata pe strategiile castigatoare in social media, un domeniu in care sper sa invat multe lucruri utile.
Lista de speakeri contine nume interesante: Vlad Ioan Tausance (cel care printre altele s-a ocupat de campania online a lui Klaus Johannis), Cristian Manafu (www.manafu.ro), Alexandru Negrea (www.alexandrunegrea.ro, marketing20.ro), Cristian China Birta (www.cristianchinabirta.ro) si Iulian Padurariu (Marks).
O veste buna este ca bloggeri pot participa gratuit, daca se inscriu aici. In rest biletele costa 75 euro, dar sunt o investitie care din punctul meu de vedere chiar merita facuta.
Pentru toate detaliile despre eveniment va invit sa intrati pe site-ul Social Media Summit, veti gasi acolo orice informatii va sunt necesare.
Evenimentul este organizat de revista Biz, iar eu astept cu nerabdare sa ma aflu acolo pe 18 februarie, sa descopar cat mai multe din tainele social media, un domeniu care cu siguranta va avea o influenta tot mai mare in anii urmatori.

 

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: