Am citit pe blogul Bogdanei despre un eveniment cu o tema care imi este tare draga: alaptatul si alegerea de a nu le oferi bebelusilor lapte praf atunci cand le putem oferi cel mai bun lapte, cel matern. Preiau aici descrierea evenimentului la care imi doresc si eu sa ajung, cu speranta ca voi vedea sala plina de mame si de viitoare mame.

Titlul evenimentului mi-a atras atentia din primul moment: “Tu ai manca praf? – Pasi spre constientizare, un film despre alaptare si substituentii de lapte matern”. Iata descrierea pe larg, pe care o gasiti si pe pagina evenimentului, aici.

 

Al cui e copilul după naştere – al mamei sau al maternităţii?
De ce sunt separați mama și bebelușul la naștere?
De ce nou-născutul este hrănit cu 20ml lapte praf în condițiile în care capacitatea stomăcelului în prima zi de viață este de doar 5-7ml?
Interesele cui sunt urmărite în maternitate, ale nou-născutului sau ale industriei laptelui praf?
Pe cine avantajează laptele praf?
Alăptarea versus laptele praf – care sunt avantajele și riscurile?
Ce este Codul Internațional de Marketing al Substituenților de lapte matern şi cum este violat de producătorii de lapte praf Nestle, Aptamil, Nutricia, Humana, Milupa, Novalac?

Demontăm mituri, analizăm opțiunile citind și întelegând eticheta laptelui praf, și dezbatem… violările p codului internațional de marketing al substituenților de lapte matern de către producătorii de lapte praf.PAȘI spre CONȘTIENTIZARE este un documentar Lion Mentor Association despre protejarea sănătății sugarilor, indiferent dacă sunt alăptați sau hrăniți cu lapte praf, despre laptele matern și substituenții lui. PAȘI spre CONȘTIENTIZARE este adresat tuturor, atât mămicilor care alăptează și care nu alăptează, tăticilor cât şi oricăror persoane ardente de informare corectă şi mânate de dorinţa de a schimba disfuncţionalitatea cu naturalul.
Este al doilea documentar din cadrul campaniei “Îndrăznesc pentru copilul meu!”

Taxa de participare: 20 Ron

Programul evenimentului:
18:30-18:45 – Deschiderea evenimentului cu Irina Thiery
18:45-20:15- Proiecția documentarului “PAȘI spre CONȘTIENTIZARE” un ghid complet despre alăptare și substituenții laptelui matern
20:15-21:00- Q&A cu invitații Diana Mateescu, reprezentant IBFAN în România și Roxana Duduș, consultant La Leche League România

Înscrieri:
– Inscrierile se fac numai prin achitarea taxei în contul asociației Lion Mentor Association RO39INGB0000999903707355 mentionând numele participantului la detalii plată.
– Accesul la eveniment se face după numele și prenumele participanților asa cum apare înscris pe documentul de plată. În cazul unei plăți colective, trimiteți un email cu toate numele participanților la contact@LionMentor.ro
– Facturile se emit pentru fiecare plată, la data înscrierii și vor fi distribuite via email

Locația: Cinema Elvira Popescu, în cadrul Instutului Francez, Blvd. Dacia, nr 77, București

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: