Tocmai am aflat despre un eveniment dedicat copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, care se va desfasura in Bucuresti pe 1 iunie si care isi propune sa le ofere copiilor momente de distractie si in acelasi timp sa stranga fonduri in scop caritabil.
Va las sa descoperiti mai jos detaliile pe care le-am primit, daca va tenteaza atelierele m-as bucura sa puteti contribui la scopul frumos al evenimentului.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani vor avea parte de o zi dedicata in exclusivitate lor in care vor putea participa la ateliere si cercuri educationale, precum si la un program scenic. Fondurile stranse vor fi donate Spitalului Clinic de Copii din Brasov sub forma unui aparat de ventilatie.

Hotelul Copiilor este un proiect initiat din dorinta de a le oferi copiilor oportunitatea de a sarbatori Ziua Internationala a Copilului intr-un cadru informal si distractiv. Activitatile desfasurate vor fi creative si le vor stimula participantilor dorinta de a invata cum sa confectioneze diverse obiecte cu propriile maini: planse cu nisip colorat, marionete din pungi de hartie, animalute din fetru si chiar constructii cu piese Lego. Facilitarea asimilarii unor cunostiinte de baza in domenii precum educatia rutiera, prim-ajutor si educatia orala este asigurata printr-o serie de cercuri educationale sustinute de Politia Rutiera, Serviciul de Salvare Bucuresti si SolaDent.

Aceste ateliere si cercuri de educatie vor avea fiecare o durata medie de 25-30 de minute si se vor desfasura in paralel cu un program scenic compus din dansuri, momente scenice interactive, spectacol de emotii si un recital sustinut de Dalma Kovacs.

Accesul la eveniment se va face pe baza unor pachete de participare: Kinder (35 Ron), Prichindel (55 Ron) si Junior (75 Ron). Fiecare pachet contine accesul la programul scenic si la toate cercurile educationale, numarul de ateliere fiind cel care variaza: Kinder – acces 1 atelier, Prichindel – acces 2 ateliere, Junior – acces 3 ateliere. Pretul standard pentru un atelier este de 25 de Ron.

Acest eveniment este unul caritabil, asadar fondurile colectate vor fi redirectionate catre Spitalul Clinic de Copii din Brasov sub forma unui aparat de ventilatie esential in tratamentului nou-nascutiilor cu probleme respiratorii.

(sursa: comunicatul oficial al evenimentului)
Detalii suplimentare puteti gasi si pe pagina de Facebook a evenimentului, aici. Evenimentul Hotelul Copiilor va fi continuat cu alte evenimente similar din cadrul acestui proiect, asa ca merita sa ii urmariti si sa descoperiti ce mai pregatesc.

One thought on “Hotelul Copiilor – un eveniment caritabil de 1 iunie

 • 29/05/2015 at 7:41 am
  Permalink

  Nimic nu este mai important in viata de parinte decât sa ne ocupam de educatia odorului. Cu cât copilul este mai multumit, cu cât se simte mai iubit si mai protejat, cu atât este mai receptiv si învata tot ce ii este aratat.
  Superbe activiati se pregatesc de 1 Iunie. De salutat initiativa hotelului! ☺
  Un weekend minunat sa aveti! Distractie placuta!

  Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: