De multe ori cand aflu despre un eveniment pentru copii mai maricei ma gandesc ca abia astept sa mai creasca Bogdan si sa putem merge la ateliere tot mai variate. Acelasi sentiment l-am avut si cand am citit despre cursul de educatie europeana, care este adresat copiilor intre 9 si 13 ani.
Daca aveti copii de aceasta varsta puteti merge miercuri, pe 10 iunie, la primul curs, care este gratuit si pe parcursul caruia puteti afla mai multe despre acesta serie de cursuri. Daca va place idea va puteti inscrie telefonic (0769 498 969 / 0765 454 244) sau pe email (office@centralartstudio.ro), iar despre curs puteti citi mai multe pe pagina evenimentului, aici.
Preiau aici pe scurt descrierea acestui proiect, mie mi se pare o initiativa interesanta la care sper sa participe cat mai multi copii.

Care sunt valorile europene?

Cum funcţionează un stat?
Ce este Uniunea Europeană?
Ce avantaje are un copil / adolescent într-un stat european?
 
Prin acest curs, copilul tău va face primii paşi pentru a deveni “un cetăţean european”.
Jocurile de rol, activităţile intractive şi materialele puse la dispoziţie îl vor ajuta nu doar să primească o serie de informaţii utile, ci îi vor modela comportamentul şi îl vor învăţa ce înseamnă valori precum civism, toleranţă sau lucru în echipă.
 
Sunt informaţii de care orice copil sau adolescent are şi va avea nevoie, dar pe care nu le va regăsi în manualele şcolare
 
Prof. coord. Alin Iliescu, licentiat in Stiinte Politice, master in Comunicare, absolvent al modulului pedagogic la Institutul de Stiinte ale Educatiei, bursier al Centrului de Informare Europe Direct
 
ADRESĂ: Str. Batiștei nr 35, etaj 1, ap. 7, interfon 007 (Zona Universității, lângă Înalta Curte de Casație și Justitie)
 
PENTRU ÎNSCRIERI: ( vârste copii: 9-13 ani)
(obligatoriu specificat nume, nr. tel și vârstă copil)
 
Intrarea gratuită pe bază de înscrieri!


Miercuri vă așteptăm la cursul demo – gratuit de Educație Europeană pentru copii! Etica, spiritul civic, responsabilitatea, integritatea și identitatea sunt doar câteva dintre obiectivele acestui curs. Dragi părinți, voi nu credeți că ele trebuie sugerate încă din copilărie?

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: