Statisticile arata ca tot mai putini copii fac miscare si din pacate asta se simte mai ales prin cresterea numarului de copii supraponderali. Parintii sunt de multe ori prea ocupati sa iasa la joaca pe afara cu copiii, iar variantele sedentare ca uitatul la televizor sau joaca pe calculator sunt mult mai la indemana. Tocmai pentru ca o schimbare ar fi mai mult decat binevenita sustin cu mare drag un eveniment ce va avea loc in weekend-ul 24-26 iulie in Bucuresti.
Este vorba de Targul sporturilor si al activitatilor reacreative si de dezvoltare personala, la care va invit sa participate alaturi de cei mici. Gasiti mai jos informatii despre eveniment si programul detaliat, sper ca parcul sa fie plin de copii si parinti dornici de miscare si distractie in aer liber.
Organizatorii evenimentului sunt Ed4Lead şi Smart & Happy Child, iar locul de desfasurare este Parcul Tineretului, intrarea Sincai.

In cadrul evenimentului, pe 25 iulie de la ora 10, se desfasoara doua competitii sportive: Crosul Copiilor, pentru copii de peste 4 ani si Crosul Familiilor, unde parinti pot alerga alaturi de cei mici.
Iata detaliile preluate din comunicatul oficial al evenimentului.

Toţi participanţii de la cursele de cros sunt rugaţi să ajungă în parc la ora 9 şi 30 de minute. Cursele se vor desfăşura în data de 25 iulie, începând cu ora 10:00, după cum urmează:

– Primul start – Categoria sub 5 ani şi 5-6 ani – Cursa este de 500 m şi este destinată copiilor care vor alerga însoţiţi de către părinţii lor;

– Al doilea start – Categoria 7-9 ani – În această cursă vor alerga copii, dar aceştia pot fi şi însoţiţi de către părinţi. Se poate opta pentru cursa de 500 m sau pentru cea de 800 m;

– Al treilea start – Categoria 10-13 ani – În această cursă vor lua startul doar copii şi pot opta pentru cursa de 500 m sau pentru cea de 100m.

– Al patrulea start- Categoriile 14-18 ani şi peste 18 ani- În această cursă vor alerga minori şi adulţi pentru cursa completă –1 tură în jurul lacului Tineretului.

Toate cluburile de dans din Capitală şi nu numai, sunt invitate la competiția de dans din 25 iulie: Magic Dans. Exista şi o secţiune separată pentru grădiniţele care vor să vină să ne arate ce au învăţat micuţii lor la cursurile de dans sau pentru micuţii cărora le place să danseze şi vor să urce pe scenă şi să ne încânte cu o reprezentaţie proprie. De asemenea, invităm şi cluburile de arte marţiale şi lupte să urce pe scenă şi să ne arate câte o mică părticică din aceste discipline.

În plus, pe 24 iulie, vor avea loc şi sesiuni de yoga, începând cu orele 18:30, atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici, dar şi o sesiune specială părinte-copil.

Pentru înscrieri la una, sau mai multe, dintre aceste competiţii, trimiteţi e-mail la marketing@smartandhappychild.ro sau la mirelamazareanu@gmail.com. Înscrierile în competiţia de dans, la demo-urile de arte marţiale şi lupte, şi la competiţiile de cros, se pot face şi direct prin aceste formulare: aici sau aici.

În cadrul evenimentului, veţi mai putea vedea momente inedite de echitaţie şi veţi avea chiar şansa să călăriţi (dacă nu aţi făcut-o până acum) şi să descoperiţi câteva dintre tainele acestei discipline. Toate acestea se vor desfăşura duminică, 26 iulie, între orele 10:00 – 20:00, prietenii noştri de la Poliţia Călare vor veni de la ora 10:00 cu 6 cai şi 3 câini.

Pe de altă parte, tot în cadrul evenimentului vor avea loc tot felul de ateliere de dezvoltare personală, ateliere special gândite pentru copii.

Așadar, 40 de companii din domeniul sporturlui, al activităților recreative și de dezvoltare personală vor avea ocazia să interacționeze direct cu publicul țintă, pe de o parte să stea de vorbă cu cei mici și să le explice la ce ajută genul de sport pe care-l reprezintă și cât de frumoasă este viața de sportiv, sau să le vorbească (în funcție de specificul companiei) despre joculețele care se fac în timpul atelierelor de dezvoltare personal, dar vor putea interacționa și cu părinții și să le prezinte acestora ofertele.

Sănătatea fizică și mintală a copiilor este lucrul care ar trebui să ne preocupe cel mai mult. Noi am făcut un pas în această direcție. Este rândul dvs.! Așa că, vă așteptăm la eveniment.

Parteneri principali: Primăria Municipiului Bucureşti şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Siguranţă şi Ordine Publică Bucureşti

Parteneri media: Itsy Bitsy, România Pozitivă, Cariere, BlitzTV Iqool, Ecopolitic România, Oraşul Meu, Doctor Travel. Suflet de mămică, Gratuitor, Intuitext, Frumuseţe fără limite, ArtLine, Jurist Pedia.

Daca va place idea acestui targ sper sa ne vedem acolo si sa ne bucuram impreuna de un weekend dedicate sportului si activitatilor in aer liber. Puteti urmari detalii despre eveniment si pe pagina de Facebook, aici, voi mai reveni si eu cu vesti pe pagina de Facebook a blogului.

 

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: