De ceva timp am descoperit iarmarocurile pentru mame si imi face placere sa merg sa descopar  fiecare stand, am gasit multe lucruri interesante la astfel de targuri.
Unul din ultimele targuri la care am fost a fost iarmarocul WAHM de la inceputul lui iunie, de unde am cumparat o multime de lucruri frumoase. M-am intors acasa cu un telefon de jucarie, o salopeta, un puzzle, o omida plimbareata si o jucarie muzicala care imita sunetele animalelor. Am fost incantata de ce am gasit, mai ales ca am putut lua lucruri care imi plac la preturi bune, de la alte mame.
Pe 25 iulie are loc un nou iarmaroc WAHM, la Ceainaria Cinci (str. Olimpului nr. 13), intre orele 10-17. Veti gasi acolo hainute, carticele si jucarii dornice sa isi gaseasca un nou proprietar. Ceainaria va intampina vizitatorii cu un bufet ademenitor, asa ca ne vom putea delecta cu bunatati in timp ce cercetam standurile.
Intrarea pentru vizitatori este gratuita, iar daca vreti sa participati ca expozanti va puteti inscrie la contact@wahm.ro, taxa este de fapt o donatie.
In cadrul iarmarocului au loc si cateva ateliere organizate de Euparinteghemotoc. De la ora 10 are loc atelierul “Agresivitatea celor mici – cum o gestionam”, iar de la ora 15 are loc atelierul “”descoperirea sexualitatii”, ambele adresatt parintilor cu copii de pana la 3 ani. Donatia sugerata este de 30 lei, iar inscrierile se fac la adresa office@euparinteghemotoc.ro.
De asemenea de la ora 11 si de la ora 16 au loc doua spectacole pregatit de Juxi Magic, denumite “Omida colorata”. Tot in cadrul iarmarocului, intre orele 12-15 au loc ateliere de reciclare creativa organizate de Creative Arts.
Pentru mai multe detalii gasiti pagina evenimentului aici. Eu abia astept sa vad ce mai descopar de aceasta data la targ si va invit cu drag sa va alaturati si voi iarmarocului WAHM. Aveti ocazia sa gasiti lucruri frumoase pentru voi si cei mici si in acelasi timp sa sustineti initiativele dedicate mamelor care lucreaza de acasa.

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: