In fiecare miercuri particip cu drag la initiativa lui Carmen denumita “Miercurea fara cuvinte“, iar odata cu schimbarea blogului m-am gandit sa aduc ceva nou si in aceasta serie de postari. Voi incerca sa postez saptamanal idei in imagini care sa ii inspire pe parinti. Veti gasi multe imagini pe contul meu de Pinterest, aici aveti doar o parte dintre ele.

Saptamana aceasta tema aleasa este busy bags pentru cei mici. Conceptul de “busy bags” se refera la diferite seturi de obiecte care sa ii tina pe cei mici ocupati. Puteti gasi o gama larga de activitati, in functie de preferintele copilului si de imaginatia parintelui. ๐Ÿ™‚ Ele au rolul de a incuraja copilul sa se joace independent. Faptul ca obiectele sunt structurate in pungute separate face ca ele sa fie usor de transportat, asa ca le puteti lua cu voi in masina la drumurile lungi sau in alte locuri unde vreti sa evitati plictiseala.

Mai jos am ales cateva dintre ideile care m-au inspirat pe mine in activitatile pe care le fac cu Bogdan, sper sa va placa si voua.

(click pe imagini pentru marire)

Follow Raluca’s board Busy bags for toddlers on Pinterest.

6 thoughts on “Inspiratie in imagini – Busy bags pentru cei mici (MFC 39)

 • 02/09/2015 at 11:21 am
  Permalink

  O zi bunฤƒ sฤƒ ai, cu spor la tot ce faci.
  Astฤƒzi te invit sฤƒ vezi cum a fost luna la 30 august.

  Reply
 • 02/09/2015 at 1:55 pm
  Permalink

  Multumesc pentru idei. Le voi folosi cand o sa creasca nepotica mai mare ! ๐Ÿ™‚
  Happy WW !

  Reply
 • 02/09/2015 at 3:08 pm
  Permalink

  universul colorat al celor mici… plin de frumusete si puritate. Ce bine ca avem si noi voie sa intram, din cand in cand ๐Ÿ™‚
  Happy WW si bine ai revenit la MFC! โ˜บ

  Reply
  • 04/09/2015 at 11:25 am
   Permalink

   Se pot face in casa. ๐Ÿ™‚ Eu ma inspir din imaginile de pe Pinterest si le fac acasa sau cumpar “materie prima” din supermarket si incerc sa fac ceva cat mai asemanator.
   Spor la joaca!

   Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: