“Alaptarea e iubire” este un slogan care mi-a placut din primul moment si este titlul unui proiect fotografic emotionant si curajos. Fotografa Cristina Nichitus Roncea este cea care a surprins minunat intr-o colectie de fotografii frumusetea alaptarii si conectarea unica dintre mama si copil prilejuita de momentele frumoase de alaptare.

Colectia de fotografii cuprinde imagini cu mame care alapteaza bebelusi, copii mai mari sau chiar gemeni si arata inca o data ca alaptarea este un lucru firesc, natural si plin de dragoste. Sper ca mesajul acestui proiect fotografic sa ajunga la cat mai multe viitoare mame, care sa inteleaga ca sa iti alaptezi copilul este un lucru normal si este unul dintre cele mai pretioase daruri pe care le putem oferi bebelusilor nostri.

Am selectat mai jos doar cateva din aceste fotografii, mi-a fost tare greu sa aleg pentru ca fiecare imagine pare a spune o poveste frumoasa despre alaptare si dragoste de mama. Daca va doriti sa vedeti intreaga expozitie va invit sa mergeti la Palatul Sutu din Piata Universitatii pentru a vedea aceste fotografii si a va bucura de atmosfera plina de liniste si iubire pe care o transmit. Expozitia mai este deschisa doar pana pe 20 noiembrie si sper sa aiba parte de cat mai multi vizitatori.

O parte din proiectele Cristinei Nichitus Roncea le puteti descoperi si pe pagina ei de Facebook, aici.

IMG_2746IMG_2749IMG_2747IMG_2743IMG_2742IMG_2744IMG_2745

One thought on “O colectie emotionanta de fotografii – Alaptarea e iubire

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: