Am scris aici despre lista noastra de activitati in asteptarea Craciunului, planuim sa facem ceva frumos in fiecare zi in perioada 1-24 decembrie, ca sa ne pregatim intr-un mod vesel si jucaus sa sosirea sarbatorilor. Am promis atunci ca voi pregati o serie de carduri cu activitati, care sa marcheze intr-o maniera frumoasa ce planuim pentru fiecare zi.

Am cumparat un calendar de Advent de la Lidl (il puteti admira si voi in imaginea de mai jos), iar fiecare din saculeti va fi umplut cu un card cu cate o activitate. Planuiesc ca in fiecare zi sa “descoperim” un saculet si sa ne bucuram impreuna de activitate. Am pregatit un set de carduri pe care sa il folositi si voi, daca vreti, este foarte similar cu cardurile noastre, am inlocuit doar cateva ca sa se potriveasca tuturor.IMG_3157

La finalul articolului veti gasi cinci modele de carduri necompletate cu activitati, le puteti printa pe acelea daca vreti sa completati voi activitatile in functie de preferinte. M-as bucura sa va fie utile carduri, noi planuim sa le folosim cu mult spor. 🙂 Daca mai aveti propuneri de activitati, le astept cu drag, poate ne mai inspiram si noi cu activitati suplimentare. Va doresc mult spor la activitati, sa aveti o luna decembrie plina de bucurie!

Activitati pentru perioada 1 – 12 decembrie

Activitati pentru perioada 13 – 24 decembrie

Modele carduri

Acestea pot fi printate si completate cu activitati in functie de preferintele voastre.

IMG_3009IMG_3010IMG_3011IMG_3012IMG_3013


Cardurile sunt realizate de mine folosind template-uri Canva. Acestea pot fi preluate cu mentionarea sursei.

Tagged on:

2 thoughts on “Setul nostru de carduri cu activitati jucause pentru luna decembrie

 • 30/11/2015 at 11:35 am
  Permalink

  dragut planul vostru pentru luna decembrie. Poate ar fi dragut ca intr-una din zile sa scrii felicitari pentru cei dragi si sa îl lasi si pe Bogdan sa “semneze” 🙂 Si poate ca exista un catren, pe care sa-l invatati pe de rost, pregatindu-l pe Bogdan pentru eventuala întâlnire cu Mosul. Acum este mult prea micut, însa de la anul, precis “va scrie” o scrisorica adresata Mosului Craciun. In Ajun de Craciun cu siguranta Bogdan se va simti important sa partcipe alaturi de voi doi la împodobirea bradului.
  Va doresc sa aveti un Advent vesel!
  PS: ieri ti-am facut o dedicatie pe blog 😉

  Reply
  • 02/12/2015 at 5:32 pm
   Permalink

   Sa stii ca planuim sa facem niste felicitari impreuna cu Bogdan, chiar si anul trecut am scris cateva si pe fiecare a “semnat” Bogdan cu o amprenta colorata. 🙂
   Te imbratisam!

   Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: