Similar Posts

6 Comments

  1. Ai perfecta dreptate! Aceleasi “sfaturi” le-am primit si eu – mai ales pe cele legate de tinut in brate, reactionat la plans, ca – deh! – am baiat si daca e sensibil e ceva foarte rau! Si, da, si eu am invatat sa nu mai aplec urechea la orice “sfat”.

    1. Si eu am auzit deseori pareri despre plansul baietilor, mi se pare incredibil ca lumea inca mai considera ca este o rusine ca un baietel sa planga! 🙁

  2. Ce frumos scris…..M-am regăsit in fiecare sfat!Imi place sa-mi țin copilul in brațe si toată lumea ma cearta( toți musafirii)!

  3. “Sfaturile” invechite inca se mai ofera. Fie ca ceri un sfat , fie ca nu. De cele mai multe ori le primesc fara sa le cer. 🙂 Pe mine ma exaspereaza faza cu “lasa-l sa planga ca e barbat” (si nu are nici 3 ani).

    1. Daaa, si eu aud lumea spunandu-i ca “este rusine sa planga, ca este barbat si barbatii nu plang”. Eu mereu ii spun ca este in regula sa planga si el stie ca este ceva normal, asa ca vad ca ii ignora pe ceilalti si vine de fiecare data in bratele mele, 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *