Sunt sigura ca printre voi sunt multi parinti ai caror copii sunt mari fani Gasca Zurli, asa ca sunt convinsa ca va veti bucura de vestea pe care v-o dau. ūüôā

Pentru noi Gasca Zurli este compania perfecta pentru calatoriile cu masina, cand ascultam CDul lor de nenumarate ori, cantam si radem pe melodiile lor, iar timpul trece mult mai usor pana ajungem la destinatie. Daca si voi impartasiti entuziasmul pentru Zurli, atunci pe 1 iunie aveti ocazia sa va bucurati de un dar oferit de ei pentru toti copiii: un eveniment gratuit la care sunteti asteptati cu mare drag!

Evenimentul se numeste “Fii Zurli de 1 iunie”, va avea loc la Domeniul Stirbey si va cuprinde multe ore pline de joaca si distractie. Iata mai jos invitatia facuta de Zurli, sunt sigura ca domeniul Stirbey se va umple de copii veseli si entuzismati sa isi vada personajele indragite.

“Te¬†asteptam¬†cu jocuri, concursuri, teatru,¬†provocari, surprize si¬†bineinteles¬†cu¬†un super show¬†Gasca¬†Zurli!¬†Avem la¬†dispozitie¬†o¬†pajiste¬†imensa (10 hectare de iarba si copaci) ¬†unde putem sa¬†alergam, sa ne intrecem, sa ne jucam, sa ne facem prieteni noi, sa¬†fim…¬†Zurliiii!

Poti sa vii cu trotineta, bicicleta, paturica si desigur cu toata gasca ta de prieteni de la bloc. Zurli inseamna joaca, prietenie, iubire, atentie, caldura. Accesul in incinta se poate face de la ora 12.00.

La ora 16.00 dam drumul jocurilor si concursurilor, iar la ora 17.00 pe scena se¬†joaca spectacolul Aventurile Iepurasului √ģn Padurea Povestilor . Seara se incheie cu un super spectacol cu Gasca Zurli.

Intrarea este libera. Programul complet al evenimentului:

12.00 ‚Äď Se deschid portile. Program de voie

16.00- 17.00 – Jocuri si concursuri

17.00- Spectacol AVENTURILE IEPURASULUI IN PADUREA POVESTILOR

18.00-19.00- Jocuri si concursuri

19.00- Gasca Zurli

Adresa Domeniului Stirbey este Strada »ėtirbei-VodńÉ 36, Buftea, contact Domeniul Stirbey ‚Äď 0737847239″

Toate informatiile despre ce pregateste Gasca Zurli pe 1 iunie le puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului. Daca alegeti sa petreceti Ziua Copilului pe domeniul Stirbey va doresc distractie placuta si cat mai multa veselie si voie buna!zurli2

 

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: