Acum 2 ani participam pentru prima data la Social Media for Parents si eram foarte dornica sa aflu cat mai multe despre ceea ce inseamna cu adevarat blogging-ul, mai presus de simpla pasiune de a scrie. Anul trecut editia Social Media for Parents mi-a dat impulsul de a trece blogul pe domeniu propriu si privind in urma imi dau seama ca a fost cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac. Blogul meu a crescut mult in ultimul an si imi doresc acum mai tare sa invat pe indelete tot ce tine de un blogging de calitate si construirea unei comunitati cat mai stranse in jurul blogului.

Pentru mine blogging-ul este acum mai mult decat o simpla pasiune, este o parte importanta din viata mea si sper sa am sansa sa fac tot mai multe proiecte frumoase in acest domeniu.

Pe 20 iulie voi participa cu mare drag la editia de anul acesta, care se anunta foarte interesanta, cu vorbitori alesi atent si cu teme din care sigur voi avea de invatat. Daca va atrage atentia acest eveniment dedicat comunitatii online de parenting, gasiti mai jos toate detaliile. Mai sunt doar cateva locuri disponibile, asa ca grabiti-va sa cereti o invitatie pe site-ul evenimentului. Sunt sigura ca va fi o editie cu un continut de calitate si cu multe informatii de interes pentru parintii activi in online.

Pe 20 iulie, la Hotel Caro Parc, Evensys organizeaza cea de-a patra editie a Social Media for Parents, evenimentul dedicat tuturor parintilor activi in Social Media for Parents aduce in prim-plan noutatile, oportunitatile si provocarile din parenting, comunicare si social media in cadrul conferintelor sustinute de specialisti Parintii bloggeri vor afla care sunt raspunsurile la cele mai intalnite intrebari legate de mediul online, care sunt instrumentele eficiente in relationarea cu publicul lor, dar si care sunt ultimele tendinte lansate de influencerii din parenting.

3 Sesiuni de conferinte

Editia de anul acesta va atinge subiecte precum brandingul personal, etica in online, colaborari si bune practici in comunicarea cu si pentru branduri. Participantii vor lua parte la trei dezbateri menite sa acopere cele mai importante directii de activitate in domeniu: Parenting Session, Branding Session, Blogging Session.

Meet the speakers!

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Mihaela Bilic (ABC de nutritie), Gáspár György (Psihoterapeut)  Oana Moraru (VoceaParintilor.ro), Mirela Retegan (MirelaRetegan.ro), Ioana Macoveiciuc (PrintesaUrbana.ro), Monica Jitariuc (MSLGroup The Practice), Dan Cruceru (TatiCool.ro) si Ana Maria Mitrus (MeseriadeParinte.ro). Lista completa a speakerilor este disponibila pe site-ul oficial al evenimentului, www.socialmediaforparents.ro.

Solicita o invitatie gratuita sau urmareste conferinta live

Parintii bloggeri au posibilitatea de a solicita o invitatie gratuita la Social Media for Parents sau de a se acredita ca ambasadori, direct pe site, in sectiunea dedicata inregistrarilor. Participarea se face in baza unei confirmari primite pe mail din partea organizatorilor. Cei care nu pot lua parte la eveniment, pot urmari transmisiunea live pe site, pe 20 iulie.

Sper ca v-am facut curiosi si ne vom vedea pe 20 iulie la eveniment. Lista vorbitorilor arata minunat, abia astept sa ii ascult.  

Tagged on:     

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: