Am scris de curand despre festivalul de teatru dedicat celor mici, iar acum a venit randul unui festival dedicat noua, celor mari, care ne dorim sa evadam pentru cateva ore in lumea teatrului.

FEST(IN) pe Bulevard este un festival organizat de Teatrul Notarra in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, care anul acesta are un motiv in plus de sarbatoare: este dedicat tuturor celor care au ajutat Teatrul Notarra sa se intoarca acasa, la adresa lui traditionala de pe bdul Magheru.

Evenimentul va cuprinde 31 de reprezentatii in 13 zile de festival, cu multe spectacole ale trupelor de teatru din tara si strainatate, 1 eveniment stradal, 3 colocvii, 3 spectacole de lectura, 4 lansari de carte si 2 expozitii de fotografie, toate pregatite de o echipa de peste 600 de oameni care isi doresc sa transforme acest festival intr-un eveniment aparte care sa bucure cat mai multi iubitori ai teatrului.

Veti gasi in program spectacole pentru toate gusturile: comedii, drame, musical, spectacol de teatru-dans, teatru experimental si multe altele. Programul complet al festivalului il puteti vedea aici. Toate detaliile despre eveniment le gasiti pe site-ul festivalului.img_2769

Veste buna este ca va pot oferi in dar invitatii la trei dintre spectacolele din cadrul festivalului.

Este vorba de urmatoarele piese de teatru:

1. Notenkraker sau… Al cincilea anotimp – de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann, care va avea loc luni, 10 octombrie, ora 18.15, la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu (inscrisa in festival la sectiunea BULEVARDUL COMEDIEI)

2. Alcool – pe versurile lui Ion Muresan, un musical de Mihai Maniutiu si Ada Milea, care va avea loc joi, 13 octombrie, ora 18.15, la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu (inscrisa in festival la sectiunea PREMIERE ÎN FEST(IN))

3. Pericle – de William Shakespeare, adaptarea, regia: Nìkita Mílivojevic, care va avea loc miercuri, 19 octombrie, ora 18.00, la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu (inscrisa in festival la sectiunea COMPETITIVA (II) NETA).

Daca va doriti sa mergeti la unul dintre aceste spectacole tot ce trebuie sa faceti este sa imi lasati aici un comentariu in care sa imi spuneti la care dintre spectacole ati vrea sa mergeti. Daca vor fi mai multi doriti voi trage la sorti cate un norocos pentru fiecare spectacol. De asemenea, m-as bucura sa dati share articolului despre festival, pentru ca si altii sa afle despre acest festival si sa poata participa la spectacole. Astept comentariile voastre pana pe duminica, 9 octombrie, ora 12, ca apoi sa aflam catre cine merg invitatiile.

Tot cu ocazia festivalului gasiti doua alte concursuri cu premii frumoase pe blogul Mothers and the city, pe blogul Veronicai si pe blogul Cristinei. Eu sper sa profitati din plin de toate ocaziile de a merge la teatru si sa va bucurati de spectacole! Sper sa ajung si eu macar la una dintre serile festivalului si sa revin cu impresii despre atmosfera de acolo!

Update 10.10: Va multumesc tuturor pentru inscriere! Am extras cei trei castigatori si norocosii sunt: Alina B (invitatia pentru spectacolul Notenkraker sau… Al cincilea anotimp), oana jindiceanu (invitatia pentru spectacolul Alcool) si Diana (invitatia pentru spectacolul Pericle). Felicitari! Astazi voi contacta castigatorii pe email sau pe Facebook pentru mai multe detaliii.

img_2770

Tagged on:

6 thoughts on “FEST(IN) pe Bulevard – spectacole aparte si invitatii in dar pentru voi

 • 06/10/2016 at 5:57 pm
  Permalink

  La piesa Pericle. Multumim pentru concurs si pentru ca sustii teatrul!

  Reply
 • 06/10/2016 at 9:51 pm
  Permalink

  Notenkraker sau…al cincilea anotimp!

  Reply
 • 06/10/2016 at 10:26 pm
  Permalink

  Mi-ar placea sa merg la “Notenkraker sau… Al cincilea anotimp”.
  Multumim, Raluca!

  Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: