Dintotdeauna mi-au placut mult proiectele deosebite, in care oameni talentati fac tot posibilul pentru a-si transforma visele in realitate, asa ca incerc mereu sa sustin astfel de initiative. Cred cu tarie ca generatia copiilor nostri merita sa aiba exemple frumoase de reusita, sa stie ca proiectele pot prinde viata daca lupti pentru ce iti doresti si mai ales ca implicarea poate face diferenta intre un vis neimplinit si unul devenit realitate.

Inca de cand am aflat despre proiectul de a-l “reinventa” pe Fram, ursul polar, m-am bucurat sa descopar entuziasmul acestei initiative si sper sa o sustineti si voi. Ideea este simpla: o echipa de oameni grozavi din Cluj si-au imaginat o intreaga lume a lui Fram, au luat cartea copilăriei noastre si au adaptat-o pentru copiii de astazi, cu o grafica mult superioara anilor copilariei noastre si cu texte accesibile. Au investit timp si energie în acest proiect, pe care vor sa il aduca la viata in lunile ce urmeaza, cu primele 3 carti din cele 10 cate vor fi in total, iar acum au nevoie de sustinerea noastra pentru a duce acest proiect la bun sfarsit.img_3324

Gasiti mai jos cateva detalii despre aceasta initiativa, pe care o puteti sustine prin intermediul platformei de crowdfunding Crestem Idei, exact asa cum a fost ele prezentate de initiatori. Toate informatiile le puteti gasi aici.

Fram, ursul polar. Vi-l mai amintiti? Nu-i asa ca era cel mai pufos si prietenos urs polar de care ati auzit vreodata?  Noi nu l-am uitat! Dimpotriva. Ne-am dedicat energia si talentul din ultimul an demersului de a-l face din nou celebru! Haideti sa le facem cunostinta cu el si celor mici si dragi voua!

Am adaptat consacratul roman “Fram, ursul polar” in 10 carti cu ilustratii artistice de inalta calitate grafica, insotite de texte adaptate din capitolele romanului original, care au ca element central aventurile personajului Fram.

Avem asadar, conceptul personajelor, ilustratiile, textele si cartile interactive in format digital, dar ne lipseste sprijinul pentru a face posibila tiparirea primelor 3 carti minunat ilustrate, cu pagini interioare lucioase si coperti de inalta calitate, astfel incat sa fie pe placul adultilor si al copiilor.

Aceasta editie (fondata prin Crestem Idei) este una limitata si nu va aparea in acest format in librarii, fiind o editie de colectie, personalizata in copertile interioare cu motive specifice tematicii de iarna. Iata un cadou excelent pentru Craciun de care cei mici se vor bucura nespus de mult, garantat!

Toate fondurile campaniei vor fi alocate tiparirii cartilor , materialelor personalizate si livrarea comenzilor catre toti sustinatori pana cel tarziu 19 decembrie 2016.

Cartea 1 -Primele luni din viata lui Fram, de la nastere pana la migratia de primavara spre insulele inverzite.img_3325

Cartea 2: Fram se rataceste si dupa o calatorie pe un sloi plutitor este gasit de eschimosi.img_3326

Cartea 3: Puiul de urs este cumparat de la eschimosi de catre un capitan de vas, primeste un nume si ajunge in portul norvegian Bergen.img_3323

Pe scurt noi putem sustine proiectul donand o suma de bani pentru acest proiect, iar in schimbul donatiei vom primi un dar de la initiatorii lui. Cadourile sunt diferite in functie de uma donata si sunt enumerate pe site-ul de crowdfunding. Datorita unei donatii generoase care a ajutat la strangerea unei sume importante pentru proiect, initiatorii au decis ca toti parintii care vor contribui cu donatii sa aiba garantate pachetele cu Fram pentru livrare pe 19 decembrie. Mai mult decat atat, contributia fanului lui Fram va face posibila o componenta sociala a proiectului: 200-300 de colete vor fi trimise gratuit la case de plasament, gradinite si biblioteci. Suna foarte bine, nu-i asa?

Mai jos gasiti un filmulet de prezentare a cartilor, daca si voua va plac sper sa sustineti publicarea lor. Prin donatii ajutam un proiect frumos si in acelasi timp le putem oferi celor mici un cadou frumos de Sarbatori, asa ca eu zic ca merita din plin.

Va invit sa urmariti si pagina de Facebook Lumea lui Fram, ca sa aflati noutati despre proiect. Abia astept sa vad cartile in decembrie si promit sa revin cu vesti despre ele!img_3329

Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: