Ultimele luni au fost pline de schimbari pentru noi, dar au fost si un prilej minunat de a ma redescoperi si de a-mi da seama ce imi doresc sa fac in continuare. Blogul face parte din viata mea de cativa ani deja si mi-as dori sa fiu in continuare cat mai prezenta aici, pe blog. Ma bucura fiecare mesaj al vostru, fiecare feedback pe care il primesc de la voi si va sunt recunoscatoare ca sunteti alaturi de mine!

Tocmai de asta imi doresc sa aflu mai multe despre voi si sa va descopar parerile despre viata voastra ca parinti, dar si despre acest blog. Eu am ocazia mereu sa imi spun parerile si gandurile aici pe blog, asa ca as vrea ca acum sa am sansa sa aflu si opiniile voastre. Ele m-ar ajuta sa va cunosc mai bine, dar si sa imbunatatesc acest blog astfel incat sa va poata oferi cat mai multe lucruri utile.

Completarea chestionarului dureaza doar cateva minute, sunt 10 intrebari simple despre voi si despre blog, m-ar ajuta tare mult daca ati putea sa il completati. Gasiti chestionarul la final, il puteti completa direct aici, pe blog, eu abia astept sa citesc raspunsurile voastre! 🙂

Daca va intrebati cum a aparut ideea acestui chestionar, sa stiti ca el a aparut din doua motive. In primul rand, am primit mai multe mesaje de la cititori ai blogului care mi-au spus ca le pare rau ca acum scriu deseori si in limba engleza pe noul meu blog si ca se simt cumva dezamagiti ca nu public totul doar pe acest blog. Recunosc ca nu m-am gandit niciodata la asta, abia dupa ce am primit mesajele mi-am dat seama ca uneori ceea ce fac poate fi perceput altfel decat imi doresc si este foarte important pentru mine sa pot primi un feedback asa deschis din partea voastra, pentru ca el este cel care ma ajuta sa indrept lucrurile atunci cand voi simtiti ca va deranjeaza ceva in legatura cu blogul. Eu pretuiesc mult parerile primite de la voi, indiferent daca este vorba de critici sau de lucruri pozitive; tocmai acest feedback ma motiveaza sa scriu in continuare si sa incerc sa imbunatatesc blogul cat de mult pot.

Al doilea motiv este ca pregatesc un proiect foarte drag mie pentru acest blog si mi-as dori mult sa iasa ceva frumos, asa ca m-ar ajuta sa aflu parerile voastre si sa pot la randul meu sa va ofer prin acest proiect informatii care sa va fie cat mai utile.

Formularul cu chestionarul va fi disponibil pana la finalul saptamanii, m-ar ajuta sa pot strange cat mai multe pareri din partea voastra si v-as fi recunoscatoare daca l-ati completa! Promit sa revin cu vesti sa va spun ce am aflat din parerile transmise de voi! Sunt tare curioasa sa le descopar!

Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: