Sunt o persoana vesela si optimista, imi place sa invat lucruri noi si sa descopar locuri aparte. Am un baietel dragalas, care mi-a schimbat complet viata inca din momentul cand a aparut in burtica mea, in ianuarie 2013. L-am cunoscut “personal” in octombrie 2013 si de atunci este cea mai mare bucurie a vietii mele.

Iubesc un barbat minunat, care m-a invatat ce este cu adevarat dragostea si langa care sper sa raman pana la adanci batraneti. Cea mai mare pasiune a noastra este calatoritul, iar de cand suntem parinti ne dorim sa strabatem lumea in trei si sa ne bucuram impreuna de fiecare loc nou pe care il descoperim.

In afara de “jobul” de mama, care imi este cel mai drag, am si un job official, in domeniul financiar, asa ca imi impart ziua intre momentele petrecute in familie, orele de munca si… acest blog.

Blogul a aparut atunci cand eram insarcinata si a crescut treptat, iar eu am devenit tot mai atasata de el. Scriu cu drag despre tot ce ma preocupa ca mama si ma bucur de fiecare data cand aflu ca oamenii care ma citesc gasesc aici inspiratie sau informatii utile sau pur si simplu o incurajare in momentele dificile din viata de parinte.

Imi doresc enorm sa fiu o mama buna, incerc sa invat din greseli si sa ii ofer baietelului meu o copilarie fericita si plina de dragoste. Sunt o adepta a parentingului facut cu rabdare si iubire, sustin alaptarea, babywearingul si tot ce inseamna cresterea copiilor cu respect si conectare emotionala autentica.

Scriu aici despre provocarile cu care ne confruntam, despre greutatile pe care le depasim, dar mai ales despre bucuriile pe care le traim alaturi de micul nostru drag.

Daca ajungeti pe acest blog va invit sa ne descoperiti asa cum suntem, o familie fericita care priveste viata cu optimism si bucurie. Daca vreti sa imi scrieti, ma gasiti pe email, raspund cu drag la fiecare mesaj.

 

6 thoughts on “Despre mine

Adauga un comentariu