In perioada 6-9 martie are loc targul Baby Expo, cu multe produse si oferte pentru parinti si viitori parinti. Iata detaliile evenimentului.
Orar: joi, vineri, sambata 10-19 / duminica 10-16
Tarif: 10 lei / adult (din fericire am castigat o invitatie pentru doua persoane pe pagina de Facebook a celor de la 9 Luni, asa ca voi folosi aceasta invitatie maine)
Locatie: Sala Polivalenta

Am multe standuri pe care vreau sa le vizitez acolo, iata cateva sugestii daca decideti da mergeti la targ.
1. Pentru ca am nascut la Sanador si am fost multumita, va recomand oferta lor pentru pachetul de nasteri, mi se pare avantajoasa comparativ cu alte clinici private.

2. Cursurile de parenting sunt alta varianta interesanta, unde sper sa invat lucruri utile despre cum il pot creste pe bebe folosind metodele de parenting cele mai bune.

3. Vreau sa trec pe la cateva standuri ale unor magazine online care imi plac de mai demult (LiluTesa) sau pe care le-am descoperit recent si mi se par interesante (Baghete Fermecate).`
4. Un alt obiectiv pentru mine sunt standurile de crese, pentru ca mai este ceva timp si Bebe va trebui sa mearga la cresa, deci trebuie sa alegem cea mai buna varianta.
Daca mergeti la targ va doresc sa gasiti cat mai multe lucruri interesante pentru bebelusii vostri, sa fie o sursa de inspiratie si de cadouri frumoase.

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: