Ne place mult sa gatim si ne plac mult mancarurile gustoase, facute acasa. Dar am tot lasat deoparte pasiunea noastra pentru gatit, din lipsa de timp. Drumurile la cumparaturi sunt mai mereu pe fuga, cat timp Bebe ne asteapta la bunici si treptat am renuntat la mesele gatite in familie. Ne era dor de ele, le simteam lipsa si ne tot propuneam sa revenim la vechile obiceiuri, dar mereu amanam momentul.

Dar… a descoperit Cooku Bau si ne-am “indragostit” pe loc de ideea lor. Propunerea Cooku Bau este simpla: ne ofera tot ce ne trebuie pentru trei mese delicioase, de la ingrediente (atent alese si gata portionate) la reteta completa (scrisa detaliat si distractiv). I-am tot studiat de cand s-au lansat, dar abia acum o saptamana ne-am decis sa comandam. Si a fost cea mai buna alegere pentru a reveni la momentele frumoase in care gatim amandoi, de data aceasta sub atenta supraveghere a lui Bebe, care era curios ce se ascundea in fiecare punguta si cutiuta cu ingrediente.
Am facut repede comanda pe site si stiam ca livrarea se va face sambata, asa ca eram nerabdatori sa primim prima cutie Cooku Bau. Sambata de dimineata insa eram lipsita de energie dupa o noapte agitata cu bebe, iar pe la ora 11 am reusit sa adorm, in timp ce bebe statea cu Tati in alta camera. La 12:30 ma trezesc putin, doar cat sa apuc sa ma uit la telefon, care era pus pe silentios. Si surpriza: un apel pierdut si un mesaj despre livrare, pe care nu le auzisem. Sun repede inapoi si spre bucuria noastra cutia era pe drum, aproape de livrare. Am deschis usa putin buimacita de somn, nici macar nu am apucat sa ma schimb din pijama, dar cutia parca mi-a adus energie, pentru ca de indata am fost curioasa sa o deschid, sa vad ingredientele si retetele pe care le asteptasem cu atata drag.
  
Contintul cutiei ne-a adus o pofta instanta de gatit, asa ca sambata am facut deja prima noastra reteta Cooku Bau: stir-fry de vita cu seminte de susan. Da fapt mai mult Tati a gatit, iar eu m-am distrat alaturi de el si de Bebe, care a fost incantat sa ne vada cum preparam. Am scris aici despre cum a preparat Tati friptura de vita. A urmat pizza cu prosciutto, mozzarella si busuioc, pe care a gatit-o Tati singur, iar pizza a fost atat de gustoasa ca nici macar nu am mai apucat sa facem poze cu ce a iesit. 🙂
Ultima reteta a fost risotto bianco cu ciuperci, pe care l-am gatit impreuna si ne-am distrat iarasi in trei. Trebuie sa recunosc ca eram sceptica in legatura cu aceasta reteta, mi se parea ca nu va fi la fel de gustoasa, dar se pare ca m-am inselat. Orezul a fost tare gustos si am fost plact impresionata de aroma buna data de telina, pe care pana atunci nu o mai folosisem niciodata intr-o astfel de combinatie. Am adaugat aici mai multe imagini din timpul gatitului.
    
Pe scurt pot spune doar ca ne plaaaace Cooku Bau si sigur vom mai comanda de la ei. Se pare ca pe langa ingrediente fac ei cumva si livreaza ceva buna-dispozitie pentru gatit. 🙂
Daca vreti sa comandati trebuie doar sa descoperiti preparatele propuse de ei, care se schimba saptamanal. Le gasiti pe site-ul lor, impartite in doua categorii: Cooku oricand si Cooku petrecere. Vi le recomand cu drag, se vede ca este o afacere facuta cu multa implicare si pasiune pentru gatit. Ca sa va fac pofta voi adauga o poza cu una dintre retetele pentru saptamana urmatoare, arata minunat.
sursa foto: cookubau.ro
In rest ma gandesc doar ca mi-ar placea sa gasesc prin oferta lor un Cooku desert, pentru ca imi plac enorm dulciurile si le-as gati cu mult spor. Intre timp testam restul retetelor si vom mai reveni cu imagini la urmatoarea comanda, sa ne mai mandrim cu preparate deliciose.

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: