Uneori oameni minunati se intalnesc pentru a face lucruri bune pentru altii. Iar in Bucuresti gasim un loc unde se intampla des asta: in primul boutique caritabil din tara noastra, pe o straduta din Centrul Vechi.
Am auzit de mai mult timp de acest loc, se numeste Mercy Charity Boutique si este dovada ca dorintele se pot transforma in realitate daca oameni cu suflet mare se unesc pentru un scop frumos. Ei isi doresc sa ajute, dar pentru a reusi este nevoie de implicarea noastra. Iar in weekendul acesta avem ocazia sa imbinam utilul cu placutul, adica posibilitatea de a face cumparaturi pe gustul nostru cu bucuria de a face o fapta buna.
Pentru ca este vorba de ajutorarea unor copii de la spitalul Fundeni care trebuie sa faca rost de medicamente scumpe, cred ca este important sa se stranga acolo cat mai multe mamici sufletiste, care pot alege sa cumpere ceva frumos in scop caritabil.

Iata pe scurt despre ce este vorba. Night & Day Garage Sale este un eveniment ce reuneste pasionati de handmade, vedete si bloggerite care vand diferite obiecte in scop umanitar. Totul se va petrece la ceainaria Mercy Charity Boutique, pe str. Smardan nr. 13, la etajul 1, sambata (7 iunie) intre orele 16:00 si 00:00 si duminica (8 iunie) intre orele 10:00 si 15:00. Este al treilea weekend de garage sale si ultimul prilej de a face cumparaturi pentru a se strange toti banii necesari.

Obiectele care vor fi vandute acolo merita o vizita, mai ales ca este tare placut in Centrul Vechi la sfarsit de saptamana. Veti putea cumpara carti, haine, bijuterii si dulciuri, toate pe principul garage sale. Ca sa vedeti ce frumoase sunt evenimentele din aceasta serie iata cateva poze preluate de pe pagina lor de Facebook, de aici.

Va recomand cu drag sa mergeti in weekend la acest eveniment, va veti intoarce cu lucruri frumoase cumparate de la oameni darnici si cu implinirea sufleteasca data de o fapta buna. Spor la cumparaturi si la daruit bucurie!

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: