Similar Posts

11 Comments

 1. Nu stiu cum se procedeaza in alte locuri dar pot sa-ti spun ca la noi (stii tu unde, nu dau numele ca sa nu se interpreteze ca fac reclama), facem desinfectie cu firma specializata in acest sens care acopera o arie foarte mare de boli. Apoi, dupa fiecare eveniment, jucariile si elementele de joaca sunt igineizate cu produse speciale, fara clor, asta inseamna ca uneori sunt iginenizate si de 2 ori intr-o zi. Stiu ca spatiile pentru copii pot fi uneori periculoase din punct de vedere al igienei, dar tocmai pentru ca am si eu un copil, privesc lucrurile intai prin prisma unei mame si apoi ca afacere.

  1. Nico, la voi nu se pune problema ca ar fi ceva in neregula. Noi am venit mereu cu incredere la Funny Land si niciodata nu am avut nemultumiri. Chiar asteptam cu drag sa mai fie vreun eveniment acolo, potrivit pentru noi si venim cu mare drag. 🙂

 2. si eu sunt de parere ca plimbarile în parc si joaca în casa sunt suficiente pentru un copil prescolar. Bogdanel al tau nu va simti lipsa companionilor de vârsta lui, atâta vreme cat mamica, taticul sau bunicii ii vor acorda atentia de care are nevoi. Acum, universulul lui se reduce la câteva persoane. Va îmbratisez si va trimit pupici ♥

  1. Si noi te imbratisam cu drag, Carmen! Sunt bucuroasa ca a venit vremea calda si sper sa fac tot mai multe plimbari prin parc cu Bogdan, sunt cele mai potrivite locuri de explorat si de joaca.

  1. Depinde de loc. Cele din malluri le-as recomanda dupa ce copilul merge bine si oricum copiii pana la 3 ani stau acolo impreuna cu parintii. Totusi asa cum scriam si mai sus, nu cred ca sunt tocmai potrivite in sezonul racelilor.
   Noi am mai mers cu Bogdan inca de la 7 luni la Funny Land, au un spatiu de joaca la ultimul etaj si este oarecum cu circuit inchis, adica mergeam cand era rezervat pentru cursuri si intalniri de mamici. Erau mai putini copii, majoritatea micuti si ne-am simtit mereu bine.

 3. Andrei (6 ani) alearga si la locurile de joaca, alearga si afara.
  Un lucru bun este faptul ca (asta pentru copiii mai mari) unele locuri de joaca organizeaza diverse cursuri.
  In plus, locurile de joaca sunt bune petru petreceri (asta daca nu doriti sa le faceti acasa sau la un restaurant, de exemplu).
  Eu, cautand pentru Andrei, am gasit multe locuri de joaca. De aici a fost doar un pas pana la a realiza un catalog online cu locurile de joaca (site-ul din semnatura).
  Nu am de ce sa-i fac reclama, pentru ca nu-si scoate banii, inscrierea in catalog a locurilor de joaca este gratuita.
  In plus, este si pe primele locuri in Google.
  Daca doriti, puteti sterge sau edita acest comentariu (daca vi se pare reclama).

  1. Este bine de stiut ca exista un catalog al locurilor de joaca, de multe ori parintii sunt in cautarea unui loc in apropierea casei lor si nu stiu ce sa aleaga.
   Pentru copii mai mari, peste 5 ani, cred ca sunt distractive multe locuri de joaca si oricum ei au imunitatea mai puternica, deci multe dintre riscuri dispar.

 4. Am fost o singura data luna aceasta cu baietelul de un an si noua luni si spun sincer ca nu voi mai merge.De ce?Pentru ca cei mari raman cu supraveghetoarea care se uita pe pereti,a fost lovit intentionat de mai multe ori de catre un alt baietel mai mare caruia i-am atras atentia si imi pare rau sa spun dar nu parea dornic sa coopereze,dupa care oriunde mergea micutul meu aparea si copilul violent luandu-i mereu jucariile,impingandu-l,etc.Si noi facem intalniri acasa e mult mai amuzant asa sau mergem in vizite si afara de doua ori pe zi exceptand zilele cu ceata.

  1. Si noi am avut la un moment dat un "conflict" cu un baiat mai violent si supraveghetoarele clar nu stiau sa gestioneze problema. De asta am ajuns si eu sa prefer fie intalnirile restranse, fie playdate-urile de la noi de acasa, sunt mult mai distractive pentru toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *