Similar Posts

3 Comments

  1. Mare dreptate ai când spui că majoritatea mamelor alege să dea antitermic chiar la stări subfebrile,ceea ce e total greșit. Febra e un mecanism de apărare al organismului. Prin creșterea temperaturii, corpul încearcă să distrugă "intrușii". Până la 38,5-39 se intervine doar cu comprese, temperatură joasă în cameră, dezbracarea copilului și hidratare/alaptare. Îmi cer scuze pentru completarea mea lunga, dar sunt alarmata de ultima reclama la Nurofen, prin care mamele își recomandă una alteia siropul minune, cu multă încredere 🙁

    1. Eu am ceva in general cu recoamndarile de medicamente de la o mama la alta. Adica tratamentele copiilor nu ar trebui decise in discutii intre parinti, ci doar cu recomandarea doctorului pediatru. Si bineinteles dupa ce au fost epuizate metodele naturiste.

  2. In cazul lui Alex al doilea an de colectivitate a fost mai rau din punct de vedere al bolilor. Cred insa ca s-a intamplat asa pt. ca in grupa mini erau doar vreo 4 copilasi in grupa, iar apoi in grupa mica au fost vreo 12. Anul asta, al 3-lea de gradi, la 4 ani a fost cel mai ok pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *