Similar Posts

8 Comments

  1. Cel mai bine consulti prospectul produsului. Eu m-am uitat pe cremele cumparate de noi, dar acolo nu apare nimic despre folosirea in sarcina, pentru ca ele sunt creme destinate copiilor.
   Cu siguranta vei gasi creme care se pot folosi in sarcina, dar nu vreau sa iti fac vreo recomandare ca sa nu risc sa spun ceva gresit. Sarcina usoara si vacanta frumoasa! 🙂

 1. frumoase toate si absolut necesare! Sper sa le puteti cara fara probleme :)) of, of, puiul de om este atât de mic, dar are nevoie de atâtea lucrusoare ☺☺☺
  Sandalutele sunt dragute, eu as opta pentru Geox.
  Biotherma este foarte buna, am un recipient mic meru în poseta, pentru cazul în care ma aflu pe nepregatite sub soarele puternic.
  Numaratoarea inversa a început 🙂 Va doresc o vacanta SUPERBA. Cu multe clipe vesele si cu destule clipe de tihna, cu bucurii si satisfactii. Sa va întoarceti frumos bronzati, sanatosi si relaxati!
  pupici si îmbratisari

  1. Multumim mult, draga Carmen! Inca am emotii si sper sa fim toti trei sanatosi pana pe 2 iulie ca sa putem pleca linistiti.
   Te imbratisam cu drag!

 2. la noi anul trecut a facut furori bagheta pentru inot. a fost si utila in apa si jucarie de plaja si cal si sabie… Cel mai bne cheltuiti 14 lei!

 3. Pe Bioderma am mers si noi din prima vara cu mare, adica de cand avea 7luni. Pana acum ABCDerm, anul acesta voi trece la spray-ul pe care la-ti ales voi pentru voi. Chiar, voi ati ales unul de copii si pt voi? Asadar aveti piele alba si sensibila, ca al meu sot, care tot cu asa ceva se da? 🙂
  O intrebare: tu de pe siteul acesta le iei? Caci la Bebe Tei spary-ul mentionat este cu 20 Ron mai putin.. Ceea ce..well..orisicat:))

  1. Doar Tati are pielea alba si chiar trebuie sa foloseasca o crema pemtru piele sensibila. Eu o voi folosi tot pe cea de copii, pentru ca probabil Bogdan va vrea sa se dea si el cu crema mea si sa fiu pregatita. 🙂
   Eu am primit cremele in dar de la cei de la Marigold, deci de la ei le am, Pana de curand aveau o promotie si pretul era ok, dar vad ca a disparut intre timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *