Am intalnit des oameni care fac lucruri minunate si de multe ori mi-as fi dorit sa povestesc si altora despre ei. Dar cumva prinsa in agitatia cotidiana nu apucam sa povestesc despre toate lucrurile interesante si frumoase pe care le descopeream. Asa a aparut initiativa #20recomandari.
Ideea este simpla: pe parcursul urmatoarei luni voi posta periodic pe pagina de Facebook 20 de recomandari dragi mie, pe care imi doresc sa le impartasesc cu voi.
La final voi aduna toate aceste recomandari intr-un articol aici pe blog, undeva la inceputul lunii septembrie. Daca si voi stiti oameni care fac lucruri frumoase si care merita sa fie cunoscuti de cat mai multa lume va invit cu drag sa faceti acelasi lucru: sa scrieti o postare pe Facebook despre ei si sa ii recomandati si altora. Tare m-as bucura sa vad ca oamenii talentati, implicati, dedicati muncii lor sunt promovati mai des, intr-un mod autentic si sincer.

p.s. Toate recomandarile incluse in acest proiect vor fi facute exclusiv la initiativa mea, nu vor fi bazate pe colaborari.

 

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: