Similar Posts

11 Comments

 1. articolul este minunat. dar când ești mama cu doi copii mici,Cum gestionezi?uneori cel mic se sperie,plâng amândoi. nimeni nu aude nimic din ce zic. nu e imposibil. dar e dificil. când cel mare în mijlocul crizei nu îl accepta în brațe și pe cel mic. deși mama oferuă aceasta varianta. ce face?îl lasa pe bebe jos și îl ia pe cel mare?Cum prioritizam nevoile celor doi?vorbesc de copii mici. Bebe și 2 ani și jumătate. un exemplu.

 2. Norocosi copiii care au parinti, nu doar un parinte…avand in vedere rata divorturilor ar fi utile si niste sfaturi pentru parintii singuri.

  1. Asa este, sunt tot mai multi copii crescuti doar de mama si imi inchipui cat de dificil este. Din pacate pana acum nu am regasit nicaieri in cartile pe care le-am citit sfaturi concrete pentru situatia asta.
   Am toata admiratia pentru mamele care reusesc sa construiasca o relatie frumoasa cu cei mici in ciuda faptului ca sunt nevoite sa ii creasca singure, sunt convinsa ca provocarile sunt duble si rabdarea trebuie sa fie pe masura.

 3. Carti in pdf sau mai multe informatii sa dezvolte subiectul ne puteti oferi? Multumesc. Sunt o mama la inceput de drum si sunt asaltată din toate partile( bunici, matusi, etc) de sfaturi vechi ..greu de digerat informatiile acestea.

  1. Oana, inteleg perfect presiunea celor din jur si toate conceptiile invechite (si gresite) care din pacate ajung la urechile noastre. 🙁 Sunt greu de ignorat, dar merita sa facem asta pentru copiii nostri! Nu stiu despre carti in format pdf, eu am citit cartea Laurei publicata anul trecut, se numeste “Parinti linistiti, copii fericiti”. Acolo explica multe despre cum sa ne crestem copiii cu respect, astfel incat ei sa se dezvolte frumos si sa devina adulti impliniti.
   Daca vrei, iti pot recomanda si alte carti despre parenting-ul bland, dar nu sunt in format pdf, ci doar in varianta tiparita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *