Dragi mamici si tatici, ce faceti in weekend? Zilele trecute va povesteam de Festivalul National de Parenting si de atelierele interesante pentru parinti si copii, iar acum revin cu o veste buna: am primit trei invitatii Full Pass pentru cititorii blogului, pe care le pot oferi oricui isi doreste sa mearga la festival.
Invitatiile Full Pass inseamna ca puteti participa la oricare dintre evenimentele de vineri, sambata sau duminica, adica veti fi un invitat cu drepturi depline. Daca va doriti sa participati va rog sa imi lasati aici un comentariu cu numele vostru si al copilului vostru. Avem timp pana in aceasta seara (25 septembrie, ora 23), pentru ca maine deja incepe festivalul. (Comentariile nu vor fi publicate imediat, trebuie aprobate, deci sa nu va faceti probleme daca nu va vedeti comentariul imediat.)
Daca vor fi mai mult de trei doritori voi face o tragere la sorti ca sa vedem cine este mai norocos. Maine dimineata voi anunta castigatorii si va rog doar ca dupa ce fac anuntul sa imi transmiteti repede adresele voastre de email ca sa va pot transmite invitatiile, pentru ca este un timp foarte scurt si trebuie sa ne miscam repede.
Sper sa ne vedem la festival! Va astept cu drag sa va inscrieti ca sa va pot darui invitatiile.

Tagged on:

8 thoughts on “Caut 3 norocosi care sa participe gratuit la Festivalul National de Parenting

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: