Similar Posts

6 Comments

  1. Voi sunteti cu capul? Care dracu ‘ e child friendly daca nu ii poti asigura minim 2 mese pe zi.Iti iei copilul si mergi la asa prin oras ca poate gasesti ceva de mancare pentru copii.Nu au scaun de masa pentru copil si nici patuturi pt copii.Auziti voi inainte sa scrieti vreun articol din asta de rahat fumati ceva? Cred ca ce luati e expirat ca si creierul vostru topit de caldura de afara.

  2. Pentru Predeal recomand eu Vila Evergreen, au curte mare dotata cu foarte multe jucarii si pentru copii de pana in 3 ani cat si pentru cei mari, au meniuri pentru copii ok – gen supa de pui, orez cu legume si destul de multe altele, curte uriasa unde parintii pot manca in timp ce copiii se joaca, loc de joaca interior, camere destul de spatioase si curate. DIn pacate nu au apartamente, adica cu 2 camere separate cu cate un pat dublu/ canapea extensibila, asta pentru cine are mai mult de 2 copii.

    1. Alina, iti multumesc pentru recomandare! Am trecut vila pe lista noastra, cand mai avem drum prin zona poate mergem si pe acolo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *