De ceva timp ma uitam cu drag la leaganele pentru bebelusi din parc si imi imaginam momentul cand Bebe se va juca acolo. Am vrut sa astept ca prima data cand ne dam in leagan sa fie Tati cu noi, deci astazi am gasit momentul ideal sa ne bucuram toti trei de acest nou pas in viata de bebelus.
Bebe a fost mai mult decat incantat, radea la noi si se bucur cu tot chipul lui dragalas de miscarile leaganului. Am filmat momentul ca sa le aratam bunicilor ce am facut si ca sa avem o amintire din acest moment.
Ma emotioneaza sa vad cum creste, sa trecem prin noi etape si sa ii aduc aceste mici bucurii. Este atat de usor sa faci un bebelus fericit, incat ma gandesc ca ar trebui sa facem asta mai des, sa le oferim momentele acelea care sa ii faca sa rada asa frumos cum doar ei stiu. Iar bucuria lui se multiplica de multe ori in sufletul meu, atunci cand il vad razand si atingandu-mi fata cu manutele lui micute, aratand parca emotia pe care o simte si dragostea pe care o ofera asa frumos celor din jurul lui.
Draga Bebe, acesta este doar inceputul, astept sa vina multe zile cu soare, sa ne jucam in parc si sa descoperim impreuna toate locurile care sa te faca fericit.
Leaganele pentru bebelusi asa mici, care inca nu stau singurei in fund, le-am gasit in parcul Izvor, sunt practice si sigure, iar distractia este garantata pentru toata lumea.

Tagged on:

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: