Piesele colorate de puzzle sunt peste tot pe covor. In mijloc Tati ii arata lui Bebe cum sa construiasca un turnulet, iar el il priveste curios si bucuros ca poate darama tot ce se contruieste. Iau fiecare piesele, le scot si le pun la loc de zeci de ori, chiuie amandoi, isi zambesc, se pun din nou pe joaca.
….
Seara tarziu ii privesc pe amandoi pe canapea, Bebe doarme in bratele mari ale lui Tati si pare asa linistit in imbratisarea aceasta calda si protectoare. Tati il priveste cu dragoste, ii aranjeaza capsorul si imi spune ce dragalas doarme el acolo. Mi se topeste inima.
….
Dimineata, Tati este inca morocanos ca ne trezim asa devreme. Mai triseaza putin si se ascunde sub patura. Bebe stie ca acolo se ascunde cel mai iubit tatic si il cauta, cu manutele lui mititele. Tati uita de toate nemultumirile matinale, iese usor de sub patura si ii zambeste. Un chiot subtire se aude in dormitor, apoi Bebe il imbratiseaza in felul lui agitat. Se joaca amandoi, se ascund pe dupa perne si apoi distractia se muta in sufragerie. Ii privesc si oboseala de peste noapte dispare. Sunt cea mai norocoasa sa ii am.
….
Tati este preferatul lui. Oricat de mult i-ar placea in bratele mele, oricat de mult ar iubi lapticul de la san, oricat de multe jocuri am descoperi impreuna, preferatul lui este Tati. Vrea sa fie ca el, invata imediat tot ce ii arata, apoi vine langa el sa il cheme iar la joaca. Tati stie sa il iubeasca asa frumos, acea dragoste care ofera libertate, protectie si bucurie. Vad in orice lucru pe care il face Bebe ceva din Tati: un gest, o privire, o imbufnare. Cand sunt impreuna nimic altceva nu mai conteaza si pentru mine momentele cand doar ii privesc pe amandoi imi aduc sentimentul acela de implinire pe care doar familia ti-l poate da.
….
Acesta este barbatul pe care mi l-am dorit dintotdeauna, cu toate ca pana acum nici nu stiam ca asta asteptam. El este barbatul acela puternic, dar totusi tandru, care ma poate proteja, dar in acelasi timp stie sa imi ofere dragoste. Il iubesc pe de-a intregul pentru tot ce este el, dar mai ales pentru modul minunat in care stie sa fie tatal copilului nostru. Este cel mai cuceritor lucru sa vad ca barbatul acela frumos, cu parul blond si ochii caprui minunati este al meu cu totul, ca mi-a daruit un copil care sa ne intregeasca dragostea si ca imi arata in fiecare zi ca este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata.
Ma uit in ochii lui si stiu ca vreau sa fim mereu impreuna. Sunt ochii aceia de care m-am indragostit, este privirea aceea pe care o regasesc acum in ochii copilului nostru. Te iubesc, dragul meu!

2 thoughts on “Barbatul pe care mi l-am dorit dintotdeauna

  • 24/10/2014 at 12:54 pm
    Permalink

    Foarte frumos spus…si ai dreptate…barbatul perfect este de fapt tatl perfect pentru copilul nostru…e scris in genele noastre sa cautam asta, nu inalt, brunet, si cu oki nush ce culoare….

    Reply

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: