Similar Posts

4 Comments

 1. astazi a fost prima zi de gardinita a Emmei, nepotica sotului meu. Ea va împlini 3 ani peste cateva zile, dar nu a fost niciodata in colectiv de copii lasata singura 🙂 Am sunat sa întreb cum a decurs si totul a fost perfect! I-a placut mult, nici nu a observat ca mama nu mai este langa ea :)) Patru ore! Bine, asta nu înseamna ca mâine sau poimânie va fi tot asa… dispozitia copiilor se schimba. Cateodata sunt mamosi fara motiv, alteori sunt independenti ca un om mare :))
  Emma a mai avut experiente cu copii, ea "cânta" într-o grupa care se întâlneste în fiecare luni, o ora. Deocamdata cântecele de copii, dar cine stie ce Angela Gheorghiu sau Anna Netrebko se va descoperi în grupa asta?! :)))
  O saptamâna cat mai placuta sa aveti, Raluca draga! ♥

  1. Cred ca are mare importanta ca Emma este obisnuita cu copiii, probabil de asta a fost asa independenta si dornica de compania lor din prima zi de gradinita. Bafta multa, sa o tina tot asa si sa ii placa acolo!
   Pupici cu drag pentru micuta cantareata! 🙂
   Sa ai o zi frumoasa!

 2. Intr-adevar foarte important este ca totul sa se desfasoare treptat, azi in pic, maine puţin mai mult.. .asa imi doresc si eu pentru cand micul ca incepe sa mearga la cresa. Doar ca între timp a trebuit sa lipsesc trei zile de acasa, mama a suferit o interventie chirurgicala destul de usoara dar a avut nevoie de mine… a fost foarte greu pt mic desi a ramas cu tati si cu cealalta bunica dar m-a cautat neincetat in toate camerele. Iar acum ca m-am intors sta foarte lipit de mine si e tare sensibil. Heartbreaking 🙁 acum mi-am dat seama cata nevoie are de mine chiar daca pare sociabil cu alte persoane.
  Bune informatiile si corect prezentate 🙂

  1. Dragul de el, imi inchipui ce greu i-a fost fara tine! Noroc ca a putut sta cu tati si bunica, sa se simta in siguranta alaturi de oameni pe care ii iubeste. Cu siguranta si pentru tine a fost greu fara el.. Este asa puternica legatura asta intre noi si bebelusii nostri, uneori nici nu ne dam seama de asta pana la momentul primei separari.
   Pentru cresa vei avea timp sa il pregatesti si sigur va fi mai bine, va intelege mai usor separarea si se va obisnui treptat.
   Multa sanatate pentru mama ta! Iar voua va doresc sa recuperati repede timpul petrecut separat si sa va bucurati unul de celalalt cat mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *