Similar Posts

4 Comments

 1. Și noi am experimentat câteva în concediul din vară. Cred ca cel mai important e să identifici rapid (ca parinte) cauza declansatoare: căldură, foame, oboseală (exact cum ai spus și tu) ca să repari cât se poate. Am avut și noi mai multe, dar cele mai intense de care îmi mai amintesc ( pentru că, nu-i așa, după un timp ținem minte doar amintirile frumoase ) au fost tot la zoo și la acvariu. Și de fiecare dată cauza a fost foamea.

 2. Am un ghimpe in inima de cand am citit postarile tale de vacanta. In vreo trei saptamani plecam in Japonia fara bulgarasul de 1 an si 4 luni. Initial era prevazut sa o luam cu noi, insa toata lumea a reusit sa ma convinga ca ar fi o idee proasta. Pe langa zborul lung e vorba si de diferenta de fus orar despre care cred ca ar da-o peste cap si n-am mai reusi sa intelegem nimic din acest concediu- nici noi, nici ea. E tare dureros pentru mine sa plec si ma simt ca o mama rea, mai ales ca trebuie sa oprim si minunata noastra poveste de alaptare cu prilejul asta. Decisions, decisions…

  1. Sunt sigura ca daca fetita ta este lasata aici cu oameni care sa o iubeasca si sa ii acorde multa atentie si afectiune in perioada cand voi sunteti plecati, timpul va trece repede si nu va resimti asa tare dorul. Te cred ca este dificil sa te desparti de ea, dar in acelasi timp cu siguranta iti va prinde bine un concediu in care sa apuci sa te relaxezi si sa vizitezi locuri frumoase.
   Noi nu avem nici o varianta de a-l lasa pe Bogdan cu altcineva ca sa putem pleca doar noi, parintii, intr-un concediu, asa ca nu am fost pusi in situatia asta pana acum, dar pe de alta parte sa stii ca uneori tare mi-as dori o vacanta in doi, in care sa facem doar ce vrem noi, sa dormim mult si sa putem vizita orice obiectiv fara graba.
   In cazul meu cea mai buna sursa de inspiratie pentru calatorii este Adriana, cea care scrie blogul minicalatorii.ro, iar ea merge atat in concedii cu cei mici, cat si in concedii doar cu sotul, ceea ce mi se pare combinatia perfecta. 🙂
   Asa ca sper sa treci usor peste momentul despartirii de fetita, sa va distrati din plin in concediu si sa va intoarceti cu multe amintiri frumoase si cu mult chef de joaca alaturi de cea mica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *