Pe scurt despre saptamana trecuta, in care am facut prea putine lucruri frumoase.
♥ Despre saptamana trecuta
– Am stat acasa de marti pana vineri, cu o pneumonie care a debutat sambata trecuta si a venit cu febra, frisoane si stare generala de neputinta. Marti seara eram la Sanador cu perfuzie, a urmat tratament cu antibiotic si acum sunt ceva mai bine, din fericire. Bogdan a avut si el o mica raceala, asa ca a stat cu mine, dar a fost o perioada destul de plictisitoare pentru el, pentru ca nu am putut face prea mult eimpreuna. Abia sambata a,m iesit pentru prima data, am fost in Parcul tineretului si ne-am plimbat in voie cat a vrut.
♥ Lucrul preferat de saptamana trecuta – Plimbarea prin parc, care a fost ca un dar mult asteptat dupa o saptamana de stat in casa.
♥ Cum ne mai jucam
– Bogdan rascoleste dulapurile din bucatarie, este noua lui descoperire.
♥ Ce mai mancam
– Am primit mancare de la starbunicul si tare bine ne-a prins, pentru ca eu nu am avut putere sa gatesc nimic.
♥ Ce am mai invatat
– descoperim treptat animalele, iar Bogdan imi arata de fiecare data cand le vede, cu mult entuziasm si dornic de a ma auzi numindu-le si povestindu-i cat eceva despre ele. Pe mine ma incanta sa il vad asa bucuros sa faca cateii (ham-ham) si porumbeii (cip-cip), iar uneori le dam covrigi pasarilor, ca sa le putem admira in voie mai mult timp.
♥ Ce am mai citit
– Am inceput sa citesc “Nevoile esentiale ale copiilor”, iar dintre articolele de pe bloguriu mi-a placut mult acesta, este plin de informatii interesante.
♥ Activitati cu tati
– Marti am stat acasa si a fost randul lui Tati sa il duca si sa il aduca pe Bogdan de la cresa. Seara a venit cu Bogdan cu manutele si piciorusele inghetate, pentru ca “nu a vrut sa stea in manduca”, a mers pe jos pana acasa. Intai recunosc ca m-am enervate, dar apoi m-au induiosat amandoi si mi-am dat seama cat de neajutorati suntem cateodata in fata copiilor, care in dorinta lor mare de a descoperi lumea ne fac sa mai uitam uneori de reguli.
♥ Un moment drag
– Ieri seara cand Bogdan a adormit in bratele mele, dupa o saptamana agitate. Era linistit si eram si eu la fel, cu gandul la pneumonia care a trecut si la noul inceput de saptamana, xcare sper sa vina cu momente mai frumoase.
♥ Ceva nou
– Prima mea pneumonie ar putea fi o premiera, dar una nedorita.
♥ Planuri pentru saptamana aceasta
– Sa ne bucuram unul de altul si daca se poate sa mergem pe la cateva ateliere interesante.
♥ Provocarile saptamanii
– Sa reusim sa ne mai ferim de virusii care ne camn dau batai de cap. Sper ca primavera sa fie mai balnda cu noi si sa fim toti trei sanatosi.
♥ Un gand de mama
– Este greu uneori sa fii mama, este obositor si cateodata exasperant, dar pana la urma este cel mai frumos sentiment pe care o femeie il poate trai.

 

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: