Similar Posts

4 Comments

 1. De mare ajutor blogul tau, cel putin pt mine 🙂 Pot sa te intreb cu cat timp inainte ai facut programarea si la ce doctor? Am inteles ca la unii doctori se face programare chiar cu cateva luni inainte, fiind foarte 'ceruti', dar nu stiu daca sunt doar povesti sau nu… Mersi.

 2. Am incercat mereu sa imi fac programarile din timp, tocmai pentru ca aflasem si eu ca la doctorii buni trebuie planificat totul in avans. Eu am fost toata sarcina la dna doctor Magda Petrache de la Sanador (lucreaza si la Medicover), iar programarile mi le faceam imediat dupa fiecare ecografie, cand imi spunea ce pasi urmeaza. De exemplu dupa ecografia de 12 saptamani mi-am programat ecografia de 16 saptamani, deci cu patru saptamani in avans. In principiu am facut ecografii cam la interval de minim patru saptamani, deci le planificam cu o luna in avans si gaseam loc. Am aflat insa de la prietene care au facut ecografii suplimentare la alti doctori renumiti (de exemplu dnul doctor Iosup) ca trebuie planificate cu vreo 5 saptamani inainte pentru ca au un program plin. Spre sfarsitul sarcinii cand am mers saptamanal la control a fost mai greu cu programarile pentru ca nu gaseam loc, dar pana in trimestrul trei se leaga oricum o relatie apropiata cu doctorul si te va sfatui cum sa faci, eventual te va lua printre programari. Important este sa gasesti un doctor in care sa ai incredere si sa fie dispus sa iti fie alaturi pe tot parcursul sarcinii si pe cat posibil sa incerci sa iti faci programarile cat mai din timp. Sarcina usoara iti doresc si oricand te pot ajuta cu un sfat ma gasesti aici. 🙂

 3. Acum o saptamana,am intrat in saptamana 20 si mi s-a spus ca bebele meu este maricel. Avea 370 g.
  Ma gandesc ca nu e nimic iesit din comun, mai ales ca voi face cezariana.
  Raluca, sunt foarte utile informatiile oferite. Multumesc!

  Sa aveti un week-end excelent!
  Claudia

  1. Este deja maricel bebe din burtica! Iar de acum inainte va creste si mai repede. 🙂
   Ma bucur mult ca iti sunt utile informatiile. Sa ai o sarcina cat mai frumoasa in continuare, ai parcurs deja jumatate de drum, sigur va trece repede timpul pana il vei cunoaste pe bebe din burtica.
   Numai bine si salutari cu drag pentru bebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *