Pregatirile noastre de botez au fost pline de hotarari, fiecare alegere parea dificila pentru ca ne doream sa iasa un eveniment frumos, pe placul tuturor.

Pentru invitati prima impresie este importanta si ne-am dorit ca marturiile pe care le gaseau pe mesele frumos decorate sa fie apreciate. Am cautat multe variante de marturii, pe cele care ne-au placut le-am mentionat aici, dar alegerea a venit simplu dupa ce am studiat pagina de Facebook a mamicii care face Prajiturelele.
Stiam de talentul mamicii din spatele prajiturelelor, chiar gustasem biscuitii ei dulci in urma cu ceva timp, iar cand ne-am hotarat la marturiile dulci alegerea a fost usoara. Pe cea care face aceste minunatii o cheama Anamaria si o puteti cunoaste aici, pe blogul ei de dulciuri. Atunci cand alegeti o tema pentru botez puteti crea marturii cu orice model va doriti, se fac la comanda pe gustul vostru. Noi am avut ca tema animalutele din jungla si iata ce marturii dragalase am avut. 🙂
Au aratat colorat si vesel, iar gustul biscuitilor a fost laudat de invitati. Vi le recomand cu drag, sunt marturii facute pe comanda, vor fi unice pentru voi si veti face o impresie frumoasa tuturor invitatilor de la eveniment.

Va invit sa vizitati pagina de Facebook, sa va convingeti ce bine arata biscuitii si poate va fi o sursa buna de inspiratie pentru evenimentele voastre. Marturiile dulci sunt o alegere delicioasa, iar pentru noi au fost cea mai potrivita varianta.

Mai multe despre botezul nostru gasiti aici.

Tagged on:

One thought on “Marturiile dulci, o alegere delicioasa

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: