Similar Posts

5 Comments

 1. Mancare la borcanas? E totusi copilul tau…si mancarea din acele borcanase nu e deloc ok.

  1. Nu am folosit mancare la borcanas decat in concediu pentru ca nu aveam oricum unde sa gatesc. Am mai folosit borcanase ocazional cand eram plecati de acasa si bebe vroia neaparat ceva de mancare.
   Eu nu consider mancarea la borcanas periculoasa, m-am consultat inclusiv cu pediatra. Intr-adevar nu trebuie ca dieta bebelusului sa se bazeze pe ele, dar ocazional sunt o solutie si nu exista nici un argument care sa arate ca ele ar dauna.

   1. Buns plecam cu bebe la mare 9 luni. Vroiam sa intreb Bogdan era deja obisnuit cu bircanase sau le a acceptat fara pb? Eu i am luat de doua ori dar nu le a mancat la fel ca si pireurile mele). Eu ma gandeam sa iau steamerul si blenderul vertical si cateva legume cumparate de mine si in cele cinci zile sa ii fac in camera cate un pireu.

    1. Buna! Bogdan mai incercase borcanasele doar de cateva ori, tot in “deplasari”. Este buna si varianta cu legumele si aparatele aduse de tine, daca crezi ca v-ar fi mai util asa! Eu ma feresc sa car prea multe lucruri cu noi, mai ales ca atunci cand era Bogdan mic oricum mi se parea ca eram invadati de bagaje. 🙂

 2. Buna, am un bebelus de 5 luni si vrem sa facem prima plimbarica la mare, cu el. Imi poti dpune la ce hotel ati fost cazati in Constanta? Multumesc mult! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *