Similar Posts

2 Comments

 1. Bună, peste câteva luni ma voi întoarce și eu la munca, dar deja mă apasă greutatea despărțirii de bebelușa mea. Articolul tău a venit cum nu se poate mai bine. Dar voiam sa te mai întreb : cate ore sta la creșă? Dacă doarme acolo, cum adoarme fără san? Fetița mea numai asa adoarme, mai rar legănata. Nu îmi amintesc sa fii adoarmit singura indiferent cat de obosită ar fi fost.
  Mulțumesc mult!

  1. Buna! Bogdan sta la cresa 6 ore pe zi, de la 10.30 la 16.30, cat sunt eu la serviciu.
   Inainte sa mearga la cresa adormea la san, iar la somnul de dupa-amiaza stateam langa el in pat, pentru ca altfel se trezea dupa doar jumatate de ora. Asa ca de obicei dormeam langa el ca sa ma simta aproape si uneori cerea san de cateva ori in timpul somnului. Cand l-am dus la cresa acesta a fost unul dintre principalele ganduri care ma framantau, dar a fost bine.
   Doamna educatoare il adormea in brate, la inceput sa plimba cu el prin sala, apoi doar statea jos cu el in brate. A adormit cu ea asa, dar intr-adevar la inceput nu dormea mult, doar 30-40 de minute in primele zile, apoi se trezea si nu mai puteau sa il adoarma. In perioada de acomodare le-am rugat sa ma sune imediat ce se trezeste si mergeam sa il iau, ca sa se simta in siguranta. Treptat a fost tot mai usor sa il adoarma si a dormit tot mai mult.
   Acum adoarme in patut, tinut de mana de ingrijitoare pana adoarme si doarme 2-3 ore, depinde cat este de obosit. Eu sunt sigura ca daca exista bunavointa din partea educatoarei va reusi sa il adoarma si se va acomoda usor.
   Bafta multa, sa treceti usor peste acomodare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *