Similar Posts

5 Comments

  1. Pe lângă toate cele 5 enumerate de tine, trebuie (pentru ca a fost foarte important pentru micuțul meu) sa menționez scaunul pentru copii de la ikea, antilop cred ca îi zice. Si, bineînțeles, scoica urmată de scaunul pentru mașină (muuuult mai necesare decât orice altceva, atunci când ai masina).

    1. Daaa, am avut si noi scaunul Antilop si a fost perfect! Initial cumparasem altul, care mie mi se parea mai “performant”, dar cand am primit cadou scaunul de la Ikea, Bogdan nici nu a mai vrut sa auda de celalalt. 🙂 Ai mare dreptate cu scoica si scaunul de masina, sunt indispensabile!

  2. Cartile din fetru cu activitati pentru copii sunt geniale! Sunt moi, colorate, usor de folosit, au o multime de activitati care dezvolta atat cunostintele (culori, numere, forme, asocieri, anotimpuri etc.), cat si motricitatea fina (nasturi, capse, prindere cu arici). Noi le avem de dinainte de a implini doi ani si ne jucam si astazi cu ele, la 3 ani.

  3. Si noi avem sistemele de purtare la mare cinste. Iubim si Antilopul si cartile si lemnul ;i jucariile de tip Montessori. Iar cagula e pe lista de dorinte pentru iarna care vine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *