Similar Posts

3 Comments

  1. Ah, daca nu scriai chestia cu child friendly 😀 Eu deja sunt satula de obsesia asta a noastra cu locurile child friendly. Pe cuvant daca de-acum inainte n-o sa caut decat locuri pe care scrie clar “nu suntem child friendly”. Poate asa o invat pe fii-mea sa se adapteze ea la loc si nu sa pretind locului sa se adapteze la ea. E minunata pensiunea descrisa de tine, cat a costat mai exact o noapte de cazare?

    1. Noi am dat in luna februarie 220 lei pe noapte pentru doi adulti si un copil, cu mic dejun inclus. Nu stiu daca s-au mai modificat tarifele intre timp.
      in legatura cu locatiile child friendly, eu am o perceptie diferita fata de pretentiile clasice de “locatie child friendly”, adica nu ma intereseaza sa aiba club pentru copii, animatori, camera cu jucarii si alte prostii. Ma refer strict sa fie un loc unde copiii mici sa fie primiti cu amabilitate (inevitabil sunt uneori mai galagiosi), unde sa fie spatiu pentru alergat si sa se poata simti bine si copilul. Sunt de acord ca in vacantele cu un copil mai mare poti merge aproape oriunde, dar cu un copil mic eu imi doresc sa aiba scaun de masa la restaurant, sa nu fie mobila prea pretentioasa (de exemplu am fost la un hotel cu mese joase din sticla peste tot si eram mereu cu ochii pe Bogdan) si sa aiba si el loc sa se desfasoare (ca sa se bucure de concediu la fel de mult ca noi).
      Noi calatorim des si cred ca locurile “child friendly” (asa cum le definim noi) sunt foarte importante ca sa ne putem relaxa cu totii si sa nu ne stresam cu aspecte inutile legate de locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *