Similar Posts

8 Comments

 1. Niste reguli de un real bun simt. Fiecare mama isi cunoaste mai bine copilul. Ideile de mai sus mi se par o invadare a spatiului personal.
  Ma gandesc pana la urma, daca eu as avea vreo criza de nervi si cineva ar veni cu idei de genul, parca ar turna gaz pe foc.
  Am vazut un caz de genul intr-un hipermarket cu o mamica si un baietel care era “in actiune”, iar o mamaie binevoitiare o asmonesta pe mama referitor la “educatia juniorului”. De parca mamica ar fi vrut si i-ar fi placut situatia respectiva.
  S-a uitat la mine cu un zambet trist. I-am zambit pentru ca o intelegeam

  1. Uf, ce cunoscuta mi se pare situatia cu mama din supermarket, si eu am surprins de multe ori scene similare… Cred ca i-a prins bine zambetul tau!

 2. Foarte bine punctat dar din pacat mai avem foarte mult pana sa ajungem la acest grad de civilizatie

 3. Raluca, ai pus degetul pe rana. La noi s-a intamplat cu tata, pe strada, si niste cucoane au chemat politia. Stiu ca nu era cazul si bla bla, dar pe mine ma scoate din minti fapul ca noi figuram in evidentele politiei cu o adtfel de “fapta”. O sa iti scriu patania intr-o zi, acum sunt plecata si de pe telefon e greu.

 4. Imi pare rau sa o spun, dar punctul 4 e motivul pentru care am ajuns un om matur disciplinat si stiu de nu e voie. Nici eu, nici sora mea nu indrazneam sa comebtam sau ridicam tonul in public (nici acasa). Pentru ca de-aia exista rigori si de-aia exista disciplina. Si nu pentru asta o blamez pe maica-mea, ci pentru altele, dar pentru faptul ca nu ne-a lasat sa fim animale ii sunt recunoscatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *