Similar Posts

8 Comments

 1. Iti e greu si inteleg perfect cum e sa te simti epuizat si coplesit de emotiile copilului care vin peste ale tale. Va tin pumnii sa treaca zilele astea cat mai repede si pana atunci sa va gasiti un echilibru frumos in doi. <3

 2. Cunoastem…ajuta sa il vada pe taica-su pe skype cat de des se poate…noi acum functionam de luni pana vineri fara tati, in fiecare saptamana…e greu, dar se formeaza o rutina…ajuta clarificarile pe cat se poate…am avut de gand sa fac un calendar si sa taiem in fiecare zi o patratica ca sa stie cat mai e pana vine, dar nu am mai reusit sa pun in aplicare…in rest, timp doar cu el si pentru el, cat de mult se poate….

  1. Foarte buna ideea cu calendarul, o voi aplica si eu! Incerc sa il vada pe Adrian cat mai des, dar din cauza programului lui nu este asa usor sa fac asta in fiecare zi.

 3. Te inteleg atat de bine. La noi tati pleaca aproape saptamanal de luni pana joi/vineri. E complicat. Pe Ilinca o ajuta cand ii spun ca si mie imi e dor, si plangem impreuna, uneori mult, alteori mai putin, dupa care ne batem cu perne sau desenam sau facem planuri de weekend cu tati… sau te miri ce idee ne mai vine.

  1. Uf, Andreea, imi inchipui ce greu va este! Ii spun si eu lui Bogdan ca imi este dor, am vazut ca il ajuta sa stie asta. O sa incerc si eu bataia cu perne, cred ca ne-am distra si s-ar mai detensiona si Bogdan putin!

 4. Eu vreau sa te incurajez spunandu-ti ca eu cred ca zbuciumul asta n-o sa dureze chiar o luna si jumatate cat lipseste tati. Va revarsa tot ce il doare, pe zi ce trece va fi mai bine , apoi va fi foarte bine cand va veti reuni toti 3. Iti doresc doar sa nu uiti ca e vorba de o perioada foarte scurta de timp pana la urma si ca toate au un capat. Idei speciale nu am, unica chestie poate e sa mai mergeti in vizite seara, sa nu stai doar tu cu el seara de seara si sa te copleseasca de tot.

  1. Tare sper sa fie tot mai bine! Astazi am trecut prin inca un moment greu si m-a coplesit putin starea lui.
   Incerc sa fac un program dragut in fiecare seara, dar uneori sunt atat de obosita incat prefer sa stam acasa doar noi doi, altfel ma simt secata de energie..
   Iti multumesc pentru incurajari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *