As putea sta minute in sir doar ca sa te privesc in timp ce dormi, sa ma bucur de linistea sufleteasca pe care mi-o transmiti atunci, sa ma uit la fiecare particica din corpul tau si sa ma copleseasca dragostea pe care o simt pentru tine.
As putea sa ma joc cu tine ore intregi, cu acelasi lego colorat, fara sa ma plictisesc nici un moment, doar ca sa vad bucuria de pe chipul tau atunci cand mai pui o piesa sau cand darami mandru tot ce am construit.
As putea sa te tin in brate mereu, doar ca sa simt caldura ta si sa ma molipsesc de veselia ta sincera de copil.
As putea sa ma trezesc de zeci de ori pe noapte si sa adorm apoi cu la fel de multa dragoste, cu tine in brate, cu capul lipit de al tau, cu manutele tale cautand sa ma stranga de brat, ca sa stie ca sunt acolo.
As putea sa te alaptez de mii de ori doar ca sa iti vad ochisorii fericiti si sa ma simt cea mai implinita mama din lume.
As putea sa te tin de manute de-a lungul a zeci de drumuri prin casa, pe un traseu deja stabilit, doar ca sa stii ca sunt acolo si sa te simti increzator sa faci primii tai pasi.
As putea sa strang de zeci de ori pe zi jucariile rasfirate pe covor, chiar daca uneori le strang doar ca sa le descoperi iar in cutie si sa o luam de la inceput, pentru ca stiu ca acesta este modul tau de a descoperi lumea.
As putea sa te ascult spunand de oricate ori acelasi cuvant si sa ma bucur la fel de mult de fiecare data, pentru ca stiu ca vrei sa imi arati ce cuvant nou ai invatat si ce mandru esti ca il poti spune.
As putea sa imi fie greu de zeci de ori, sa plang, sa imi fie frica si totusi sa stiu ca tu esti motivatia mea si ca pentru tine merita sa trec peste orice.
As putea sa vorbesc ore in sir despre tine doar ca sa povestesc putin din toate lucrurile minunate pe care le iubesc la tine.
As putea invata orice doar ca sa stiu ca voi deveni o mama putin mai buna in fiecare zi, pentru ca tu sa ai toate acele lucruri minunate pe care mi le doresc pentru tine.
As putea sa ma plimb cu tine oricat, de bucurie ca descoperi lumea alaturi  de mine, de drag ca esti asa fascinat de tot ce este nou, de incantare ca ma faci sa redescopar totul din perspectiva ta de copil.
As putea face orice, asta simt acum.. ca as putea schimba lumea doar ca sa fie un loc mai bun pentru tine. Si cred ca asta fac mamele, capata acea putere aparte pe care le-o da dragostea imensa pentru copilul lor. Iar asta ne face mai bune, mai iubitoare, mai darnice cu sentimentele noastre.
Iti multumesc, micule, ca m-ai schimbat asa frumos si m-ai facut sa descopar cea mai puternica dragoste pe care as putea sa o simt vreodata!

Adauga un comentariu

%d bloggers like this: